ÜCRETSİZ KONU TASARIMI |V1|

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Unknownloce
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.360
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
U

Unknownloce

Ziyaretçi
logo-yilbasi.png

Selamlar MC-TR Ailesi Bugün Konu Tasarımı Paylaşacağım Beğenenler Olabilir Beğenmeyenler Olabilir. İyi Forumlar, İyi Zamanlar.

hdghgf.jpg

download-image-button-3.jpg

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

post-featured-image-13835-1.png

! EDİTLENMİŞTİR !

Güzel olmuş birazdaha geliştirmeni dilerim. Ellerine sağlık.

Güzel olmuş eline sağlık.

Güzel olmuş! Fakat tasarımlarına Youtube'de birçok video, öğrenme videoları var, oradan öğrendiklerini de ekleyebilirsin. :)

Güzel olmuş! Fakat tasarımlarına Youtube'de birçok video, öğrenme videoları var, oradan öğrendiklerini de ekleyebilirsin. :)
Aslında Tasarıma Çok Hevesli Biriyim Fakat Kendimi İlerletemiyorum. Mesela Birşey Yapıyorum Güzel Olsada Olmasada Olmamış Diyip Siliyorum Diğer Güzel Tasarımlara Bakıp. Bunlarıda Yapa Yapa Editliye Editliye Kendimi Geliştirmeye Çalışıyorum.

Aslında Tasarıma Çok Hevesli Biriyim Fakat Kendimi İlerletemiyorum. Mesela Birşey Yapıyorum Güzel Olsada Olmasada Olmamış Diyip Siliyorum Diğer Güzel Tasarımlara Bakıp. Bunlarıda Yapa Yapa Editliye Editliye Kendimi Geliştirmeye Çalışıyorum.
Discord'dan ulaşırsan bir ara tavsiyelerde bulunabilirim.

Ellerine sağlık vip fiyatları yerine sistemler bölümü koysaydın bence daha güzel olabilirdi

Yazılar için daha geniş yer bırakılabilir. Başarılı bir çalışma olmuş.

Güzel olmuş Ömer, eline sağlık

Aslında tasarım güzel fakat fontlar ve yazı bölgelerini çok beğenmedim, bilgi kısmını biraz daha yukarı çekip ortalasaydın keşke. Geliştir kendini güzel yapıyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl