Ücretsiz konu tasarımı | Haritalar kısımını kendiniz ekleyin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

ArifeSOLMAZ

Ziyaretçi
Merhaba değerli forum sakinleri..
foruma katkımın bulunmasını istedim ve basit bir
konu tasarımı ile sizlere bu konu tasarımını
sunuyorum. Şimdiden iyi kullanımlar.

konutasarimi.jpg
konutasarimi.jpg

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konu tasarımı biraz aceleye geldi, çoğu kısım yok isterseniz yazılı olarak ekleyebilirsiniz.

İndirme linki;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

virüs total;
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Güzel bir çalışma olmuş. Başarılar devamını bekliyoruz.

Haritalar kısmına gerek yok zaten o görselleri buraya eklersen kötü gözükür. Tasarım dışında duracak. Ve ayrıca konu tasarımın kalitesi düşük. Photoshop'tan onu arttır. Güzel olmuş diyebilirim ve başarılarının devamını dilerim.

Güzelll.

Elerine sağlık.

Güzel bir çalışma olmuş. Başarılar devamını bekliyoruz.
Teşekkürler.

Haritalar kısmına gerek yok zaten o görselleri buraya eklersen kötü gözükür. Tasarım dışında duracak. Ve ayrıca konu tasarımın kalitesi düşük. Photoshop'tan onu arttır. Güzel olmuş diyebilirim ve başarılarının devamını dilerim.
Bulanık gözükme sebebi resim ekledim o resim bulanık netleştirme şansı olmadığı için resim üzerinde :/

Güzelll.

Elerine sağlık.
Teşekkürler.

İndirme link adresini koymayı unutmuşum :pardon:^^

Tasarım güzel olmuş. Yalnız kalitesi düşük gözüküyor. Onu düzeltirsen güzel olur. Başarılar.​

İlk 2 parça güzel fakat diğerleri berbat. Ayrıca umarım baştaki sağ kısım tamamen sana aittir. Eğer aitse ellerine sağlık, değilse tasarımda güzel bir şey kalmaz -zaten diğer iki kısmı saymıyorken-.

Gayet güzel olmuş eline sağlık.

Genel olarak güzel olmuş sanırım bazı resimler yeterince net değil özelliklede son parağraf geliştirmen dileğiyle . :)

Merhaba değerli forum sakinleri..
foruma katkımın bulunmasını istedim ve basit bir
konu tasarımı ile sizlere bu konu tasarımını
sunuyorum. Şimdiden iyi kullanımlar.

ZXWOMg.jpg

Konu tasarımı biraz aceleye geldi, çoğu kısım yok isterseniz yazılı olarak ekleyebilirsiniz.

İndirme linki;

virüs total;
Tasarımsal olarak sağ kısım, güzel ve hoş duruyor. yazı fontları değiştirirsen daha da gelişirsin, böylelikle tasarımına renk katarsın.

Yorumlarınız için çok teşekkürler ancak ücretsiz olduğu için adı üstünde "ücretsiz" daha kaliteli bir şey yapıp sunmamı beklemiyorsunuz sanırım?

Yorumlarınız için çok teşekkürler ancak ücretsiz olduğu için adı üstünde "ücretsiz" daha kaliteli bir şey yapıp sunmamı beklemiyorsunuz sanırım?

İşte bu düşünce ile ücretsiz sektörü gelişmiyor. Ücretsiz diye 2-3 elma resmi koyup beleş diye sunmak ayrı bir şey, ayrıntısına kadar her şeyi yazıp çizmek ayrı bir şey. Eğer bir paylaşım yapacaksan önce özen göstermeye bakacaksın. Sonra paylaşmadan önce diyeceksin ki "Acaba beğenirler mi?" diye. Düşüneceksin ve elbet yaptığın tasarıma göre de bir olumsuz cevap yiyeceksin. Ücretsiz yapınca kötü yapacağın anlamına gelmiyor. Özen göstersen kim bilir şimdi kaç kişi sana teşekkür edip indirmişti.

Kullandığın yazı fontlarını bizimle paylaşmaya ne dersin :D

bukadar güzel bir tasarımı ücretsiz paylaşman güzel olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl