Ücretsiz Ücretsiz Konu Tasarımı - Designed By MübarekGenç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MübarekGenç

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
75
Minecraft
MubarekGenc
Arkadaşlar baktım herkez yapıyor bende bir Tasarımcı olarak yapayım dedim.
Yapım süresi 30 - 70 Dakika arası sürdü.
İyi forumlar...

Ücretsiz Konu Tasarımı.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Bazı görseller büyük kaçmış ve tasarımı kapatmış aynı şekilde yazılarda öyle. Geliştirmeni öneririm. Başarılar, iyi forumlar.

Bazı görseller büyük kaçmış ve tasarımı kapatmış aynı şekilde yazılarda öyle. Geliştirmeni öneririm. Başarılar, iyi forumlar.
Zaten büyük yaptım.. Bir daha kine küçültürüm.

Boyutları ve yazı boyutlar aşırıya kaçmış. Onun dışında güzel.

Açıkcası diğer yorumların aksine ben çok beğendim :D Sadece clash royale kasasına takıldım. Biraz daha özgün bir kasa koyarsan daha güzel durur. Birde görseller bölümü eklersen yada video diye bir bölüm eklersen kuralları çiğnemeden kolaylıka konu açarız :)

Gayet başarılı. Clash Royale kasası olmasaydı her şey daha güzel olabilirdi. Vip satış tablosu da ekleyebilirsen çok güzel olur.

Konu tasarımı yapmak artık bu forum için bir gelenek oldu :D
Güzel olmuş ama daha çok çeşit eklenebilir.

Konu tasarımı yapmak artık bu forum için bir gelenek oldu :D
Güzel olmuş ama daha çok çeşit eklenebilir.
Gayet başarılı. Clash Royale kasası olmasaydı her şey daha güzel olabilirdi. Vip satış tablosu da ekleyebilirsen çok güzel olur.
Yazı boyutu değişiyor diye biliyorum..
Açıkcası diğer yorumların aksine ben çok beğendim :D Sadece clash royale kasasına takıldım. Biraz daha özgün bir kasa koyarsan daha güzel durur. Birde görseller bölümü eklersen yada video diye bir bölüm eklersen kuralları çiğnemeden kolaylıka konu açarız :)
Clash royale kasası eklemişin :D
Boyutları ve yazı boyutlar aşırıya kaçmış. Onun dışında güzel.
Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim.
Yazı boyutlarını büyük yaptım biliyorum. Clash royale kasasını eklememin sebebi tasarıma güzel bir renk katmasıydı bir dahakine normal minecraft kasası eklerim.

Minecraft konusundan ziyade iş başvuru formu gibi olmuş ama ellerine sağlık hocam.

ellerine sağlık hocam.

geliştirilebilir, eline sağlık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl