Ücretsiz [ÜCRETSİZ] İtemsAdder Maden Rütbe Tasarımları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Erenslslsl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 356
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erenslslsl

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
28
Merhaba Arkadaşlar Bugün sizlere kendi yapmış olduğum maden rütbe tasarımlarını vericeğim maden rütbe tasarım yani demir altın elmas zümrüt ve ayriyeten epic diye bir tasarım yaptım umarım beğenirsiniz

Tasarımlar:
demirdevaal.webp
altınnnwa.webp
elmassan.webp
zümrütttnaa.webp
epicnwn.webp

İndirme Linki :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virustotal Linki :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Arkadaşlar Umarım Hoşunuza Gitmiştir Bunun Gibi Rütbe Tasarımı İstiyenler Olursa Bana mctr Üzerinden Özel Mesaj Atabilir Teşekkürler (bu bir kaynak paketi değildir sadece indiriceğiniz dosyada tasarımlar vardır)

Son düzenleme:
Eline sağlık harika görünüyorlar

ücretsiz olduğu için gayet yeterli. ama geliştirilebilir. her biri için daha iyi renk paleti kullanılıp haç işareti yerine her maden rütbesini temsilen daha iyi ikonlar seçilebilir.

Güzel yapmışsın kesinlikle kullanılabilir ranklar eline sağlık

ücretsiz olduğu için gayet yeterli. ama geliştirilebilir. her biri için daha iyi renk paleti kullanılıp haç işareti yerine her maden rütbesini temsilen daha iyi ikonlar seçilebilir.
bu adam gibi adam arkadaşımız sölüyorsa bende arkasındayım :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl