Ücretsiz [Ücretsiz] ItemsAdder Basic Rütbe Tasarımları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zHighlander

Zombi Geldi, Beni Yedi
Emektar
Elmaslar
157

Discord:

realhighlander

Elinize sağlık oldukça hoş gözüküyor mc_elmas

Hoş tasarımlar, elinize sağlık. Bunları bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

ikonlar gerçekten hoş ücretsiz paylaşman daha da hoş. sanırım düzenleyip kesinlikle kullanacağım.

1728127721718.webp

Parayla satılan bir ürünü leakleyip bedava dağıtmanız etik değil

Durum şu ki aynı tagı en az 5 kişi daha satıyor ve crack sitelerde de mevcut bir ürün, amaç baltalamak değil yanlış anlaşıldıysak lütfen kusurumuza bakmayın

Durum şu ki aynı tagı en az 5 kişi daha satıyor ve crack sitelerde de mevcut bir ürün, amaç baltalamak değil yanlış anlaşılma için lütfen kusurumuza bakmayın
Estağfurullah hocam bu gibi durumlar tabii ki yaşanabilir. 2023 Tarihlerinde satışa sunmuştum fakat leaklenip dağıtıldığı için ücretsiz bir şekilde paylaşma kararı aldım. Şimdide türkçeleştirilmiş halini yapıp MC-TR üzerinde paylaşmak istedim.

Ücretli ürünlerin genellikle ücretsiz ürünlere göre kalite üstünlüğü olsa bile ücretli içerik üretmeyenler için daha fazla ücretsiz içeriğin çıkarılması gerektiğine inanıyorum, ki burada da tam da bu yapılmış. Paylaşımın için teşekkürler, eline sağlık.

1000039904.webp

1000039905.webp

Bazı insanlar sizin tasarımları alıp itemsatış vb siteler üstünde satmayı kendi ürünleri gibi satmayı çok seviyor. Üzücü bir durum bu kadar kaliteli paylaşımlar yapan kişilere karşı.

Ücretsiz paylaşımları alıp satmaları gerçekten üzücü bir durum. Bilgilendirme için teşekkür ediyorum :love:
Her zaman orjinal kullanımı desteklerim. Muhtemelen siz ücretsiz paylaşmadan önce başka bir yerden bulup satışa çıkardılar ama yapacak birşey yok.

Discordum benjamin17 üstünden benimle iletişime geçerseniz çok sevinirim.

Merhaba Değerli MC-TR Forum Üyeleri
Bugün yaptığım basic düzeyde olan rütbe tasarımlarını sizlerle paylaşmak istedim.
Aşağıdaki link üzerinden ücretsiz bir şekilde tasarımları indirebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Tasarımlar belirtildiği gibi basic fakat şahane tatlı ve güzel gözüküyorlar. Bu denli güzel ve ücretsiz paylaşımınız için kendi adıma teşekkür ediyorum. Elinize sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl