Tanıtım [ÜCRETSİZ] hsSecurityCore | Modüler Sunucu Güvenlik Eklentisi [1.16x+] - HeliosProject

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HeliosProject

Odunlara Vur Vur Vur!
Yasaklandı
Elmaslar
4
Minecraft Sürümleri
1.16x - 1.21x
SecurityCore.webp

gorseller.webp

a.webp
b.webp
d.webp
c.webp

e.webp

baglantilar.webp

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

GITHUB (TIKLA)

# hsSecurityCore - Konfigürasyon Dosyası (HeliosProject)

modules:
op_protection: true
logging: true
command_control: true
exploit_fix: true
alerts: true

op_protection:
prevent_op_command: true
prevent_deop_command: true
log_op_changes: true
alert_on_op_change: true

logging:
log_file_name: "hsSecurityCore.log"
log_op_changes: true
log_blocked_commands: true
log_alerts: true

command_control:
hide_plugins:
enabled: true
bypass_permission: "hssecuritycore.cmd.bypass_plhide"
command_filter:
mode: "BLACKLIST" # veya whitelist
blocked_commands: ["icanhasop", "worldedit:/calc", "eval", "stop", "reload", "rl"]
allowed_commands: []
bypass_permission: "hssecuritycore.cmd.bypass_filter"
log_blocked: true
alert_on_blocked: true

exploit_fix:
book_exploit: {enabled: true, max_pages: 50, max_total_chars: 10000}
sign_exploit: {enabled: true, max_line_length: 50, prevent_formatting_spam: true}
log_attempts: true
alert_on_attempt: false

alerts:
send_to_console: true
send_to_players_with_perm: true # hssecuritycore.alerts izni
player_alert_prefix: "&c[Güvenlik Uyarısı] &e"
# Discord uyarıları
send_to_discord: false
discord_webhook_url: "DISCORD_WEBHOOK_URL_BURAYA_GIRIN"
discord_message_format: ":warning: **Güvenlik Uyarısı!** \n> %alert_message%"

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Kurallara aykırı olan kod kaldırıldı ve eklentinin güncellenmiş sürümü yeniden paylaşıldı. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.

Eklentiyi zaten ücretsiz paylaşmışsınız, açık kaynak kodlarını da paylaşır mısınız? Ücretsiz eklentilerde açık kaynak kodlarının paylaşılmasında eklentiyi geliştiren geliştirici açısından bir problem yoktur diye düşünüyorum. En azından herhangi bir kuşkuya düşmeden kullanabiliriz.

Eklentiyi zaten ücretsiz paylaşmışsınız, açık kaynak kodlarını da paylaşır mısınız? Ücretsiz eklentilerde açık kaynak kodlarının paylaşılmasında eklentiyi geliştiren geliştirici açısından bir problem yoktur diye düşünüyorum. En azından herhangi bir kuşkuya düşmeden kullanabiliriz.
Merhaba, normalde kaynak kodlarını paylaşmayı tercih etmiyorum. Ancak içinizin rahat etmesi açısından, buyurun:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Hocam tanıtım konusunda biraz daha iyi şeyler yapabilirsiniz, Birde komut engelleme konusunda hangi komutun engelleneceğinin opsiyonunu biz düzenleyebiliyoruz değil mi?

Hocam tanıtım konusunda biraz daha iyi şeyler yapabilirsiniz, Birde komut engelleme konusunda hangi komutun engelleneceğinin opsiyonunu biz düzenleyebiliyoruz değil mi?
Merhaba, evet, komut engelleme özelliğinde hangi komutların engelleneceğini config.yml dosyası (spoilerde görüntüleyebilirsiniz) üzerinden dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.
Tanıtım konusunda bir öneriniz varsa memnuniyetle değerlendiririz.

Tanıtım konusundaki geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Yeni konumuz geri bildiriminiz doğrultusunda geliştirildi.

Hocam evet daha iyi olmuş ama aşağıda ki bağlantılar kısmı birazcık küçük kalmış.

Bunun haricinde eklenti hakkında op korumasına discord entegrasyonlu 2FA ekleyebilirsiniz birde opsiyon olarak op hesaplar için ip koruması gibi bir şey eklenebilir, bu arada discord üzeinden bana ulaşın daha çok eklenti fikri veririm :D

Discord: atasci0

Son düzenleme:
Hocam evet daha iyi olmuş ama aşağıda ki bağlantılar kısmı birazcık küçük kalmış.

Bunun haricinde eklenti hakkında op korumasına discord entegrasyonlu 2FA ekleyebilirsiniz birde opsiyon olarak op hesaplar için ip koruması gibi bir şey eklenebilir, bu arada discord üzeinden bana ulaşın daha çok eklenti fikri veririm :D

Discord: atasci0
Gönderdim arkadaşlık isteği hocam.

Eklenti spigottan neden kaldırıldı?

Eklenti Spigot’a yeniden yüklendi ve çoklu dil desteği eklendi. (Spigot linki güncel.)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl