Tasarım Ücretsiz - Exusai Forum İmzası.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mefisto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.153
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mefisto

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
66
Minecraft
MephistoGG
Facebook
facebook.com/burak.hertzon.1/

Discord:

MephistoGG#0001

Merhaba, bugün kendim için hazırladığım ve başkalarınında faydalanmasını istediğim bir Forum İmza PSD'si paylaşıyorum.

Örnek.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eleştiri ve Yorumlarınızı merakla bekliyorum...

Son düzenleme:
Bayağı bi' tatlı olmuş, açıkçası editleyerek istenildiği gibi kullanılır. Cidden çok hoşuma gitti ellerine sağlık dostum.

Tasarım ile ne kadar ilgileniyorsun bilmiyorum ama gördüğüm imza profesyonelce yapılmış. Paylaşım için teşekkürler.

Ücretsiz verdiğin için teşekkür ediyorum kullanıcağım teşekkürler :)

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Ama açıkçası erkek anime li bir versiyonunda olsa çok daha güzel olurdu, mavi tonlarında. Yine de bir çok kişinin seveceğini ve de kullanacağını düşünüyorum. Tekrardan ellerinize sağlık, ben kullanırdım da öyle renkli vs. şeyler kullanmayı pek sevmiyorum :D benim imzam bence gayet güzel.

Gayet hoş duruyor eline sağlık

Profesyonel ve güzel gözüküyor böyle bir tasarımı ücretsiz verdiğin için de teşekkür ederiz. :)

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık. Ama açıkçası erkek anime li bir versiyonunda olsa çok daha güzel olurdu, mavi tonlarında. Yine de bir çok kişinin seveceğini ve de kullanacağını düşünüyorum. Tekrardan ellerinize sağlık, ben kullanırdım da öyle renkli vs. şeyler kullanmayı pek sevmiyorum :D benim imzam bence gayet güzel.
Merhaba, tasarım kolayca editlenebilir dilediğiniz renkleri ve görselleri ekleyebilirsiniz.

Virüstotal ekledim.

bunu güncelleme vakti geldi sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl