Ücretsiz eklentileri indirip kurmak çalmak mı oluyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Furkan Oruc

Ayıpsınn knksszz
Elmaslar
473
Minecraft
Lijye

Discord:

Furkan Oruc#8686

Bu arada senin bakış açından bakarsak serverinin pl lerinin hepsi çalıntı bu yüzden konuşmadan önce 2 defa konuş dostum

Arkadaşlar size bir soru soracam ücretsiz eklentileri indirip kurmak çalmak mı oluyor? birisi açıklarmı ben diyorumki çalmak olmuyor ya sizce

Adam zaten bedava "free" koymuş oraya, al indir kullan diyor buna çalıyorsun diyen insanlara sesleniyorum yapmayın etmeyin çalmak değil bu.
Çalmak kelimesinin ne olduğunu size öğretmedimi anneniz babanız

Çalmak ile alakası yok.​

Ya üf ne kdr saçma soru tabikide çalıntı (!)

Arkadaşlar size bir soru soracam ücretsiz eklentileri indirip kurmak çalmak mı oluyor? birisi açıklarmı ben diyorumki çalmak olmuyor ya sizce

Adam zaten bedava "free" koymuş oraya, al indir kullan diyor buna çalıyorsun diyen insanlara sesleniyorum yapmayın etmeyin çalmak değil bu.
Çalmak kelimesinin ne olduğunu size öğretmedimi anneniz babanız

Soruyu Doğru Anladıysam Spigot.com Vs Sitelerdeki Ücretsiz Pluginleri Kullanmak Çalmak Oluyor Mu Diye Sormuşsun Cevap Hayır Çünki Pluginler İndirilip Kullanılsın Diye Konuluyor Ama ...Spigot.Com Diyosan O Zaman İş Değişir...

Moderatör tarafından düzenlendi:
Kullanman için paylaşılmış bir şeyi indirip kullanabilirsin adam sen kullan diye paylaşıyor zaten pluginlerde fazla alıntı-çalıntı muhabbeti yok da bu Planet Minecraft gibi harita paylaşılan platformlardan harita indirip kullanan kişilere alıntı-çalıntı muhabbetini doğru bulmuyorum aynı şekilde haritanın yapımcısı kullanılması için paylaşıyor gidip sunucu konularına "haha alıntı harita , çalıntı haritayla sunucu mu açtınız" gibi yorumları görmek de bi o kadar saçma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl