Gönüllü Ücretsiz Eklenti Yapıyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boran3q
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 578
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boran3q

Lapis Niye Mavi?
Elmaslar
260

Discord:

ikincielkralliklariseth

merhaba ben boran başlıkdada gördüğünüz gibi basit orta düzeyde eklentileri veya OBFLİ ( şifrelenmiş ) eklentilerin şifreme ağırlığına göre ekstra eklemeler yapabilirim ve bunları ücretsiz olarak yapacağım amacım githubıma eklemek ve ileride portrolyo olarak kullanabilmek olacakdır. herkesi bekliyorum...

discord: ikincielkralliklariseth

merhaba ben boran başlıkdada gördüğünüz gibi basit orta düzeyde eklentileri veya OBFLİ ( şifrelenmiş ) eklentilerin şifreme ağırlığına göre ekstra eklemeler yapabilirim ve bunları ücretsiz olarak yapacağım amacım githubıma eklemek ve ileride portrolyo olarak kullanabilmek olacakdır. herkesi bekliyorum...

discord: ikincielkralliklariseth
Yapmış olduğun projeleri bize gösterir misin

Yapmış olduğun projeleri bize gösterir misin
sunucu isimi vermek istemiyorum fakat bir sunucuya
pratice için duello sistemi yapmıştım ( kitleri kaydediyor arenaları kaydediyor vb arena doluluk kontrolü falan )

özel yaptığım client ve forklar var 1.8 için custom itemli custom menülü ( 12 slotlar 104 slotlu envanterler vb ) payload sistemleri packet sistemleri falan buradan çok detay veremem yer yetmez yani -_-

- MTrap Eklentisi oda bana ait belki forumda görmüşsündür ( bana göre gelişmiş en iyi trap eklentilerinden birisi kendim yaptığım için söylemiyorum fakat diğer sunucularda eksik olan veya fazla abartılı şeylere göre yapılmış bir eklentidir )

- Parti sistemi ( bungee & velocity & spigot ) içinde çalışan istenirse tüm sunucularda yada config.yml üzerinden belli sunucularda parti açıldığı zaman /p <mesaj> ile parti arasına mesaj gönderme parti devretme partiden oyuncu kickleme gibi özellikleri var

- yapay zeka destekli otomatik mute eklentisi ( gemini apisini kullanarak sohbete yazılan mesajları loglayıp belli bir mesaj sınırına gelindiğinde yada oyuncular tarafından /bildir oyuncuadı küfür gibi bildirildiğinde son atılan 50 mesajı geminiye göndererek değerlendirip 1 2 3 gibi derecelendirip belli süre mute atıyor örneğin a oyuncusu senin ben *** dediğiyse bu hakaret olarak configden hakaret sayılırsa ne kadar süre mute atılacağını belirlediyseniz eğer x süre kadar o oyuncuya hakaret sebebiyle mute atıyor

- pvp sunucuları yada pvp tabanlı sunucular için kelle avı eklentisi yapmıştım bunu sayesinde oyuncular 10 kill streak yaptıklarında kellelerine ödül koyuluyor ve o oyuncu ilk öldüren kişiye ödül ve öldürdüğü oyuncunun kellesi veriliyor ( envantere değil /kelle yazıp açılan envantere ekliyor gibi düşünebiliriz )

- yapmış olduğum birkaç tane minigame eklentisi var tnt tag, paintball gibisinden kratos chamber ( herobrine chamber ile aynı fakat karakter kratos -_- )

Son düzenleme:
başarılar kardeşim destekliyoruz seni

Bu saydıkların yapılabilecek fikirler mi, yoksa yapacağın fikirler mi?

Böyle niye yazdın ki o zaman?
ben yapdım eğer başkalarıda kendilerini geliştirmek için yapmak isterse ilham olarak kullanabilirler gibi bişey demek istemiştim ( düzenledim mesajı sağol tekrardan )

Merhabalar bazı sunucularda Bulunan Riskli Anahtar, Spawner yükselrme sistemini yapıp paylaşırsan etkileşim göreceğini düşünûyorum çünkü piyasada ücretsiz yok şuanda

Merhabalar bazı sunucularda Bulunan Riskli Anahtar, Spawner yükselrme sistemini yapıp paylaşırsan etkileşim göreceğini düşünûyorum çünkü piyasada ücretsiz yok şuanda
riskli anahtar derken bunu azıcık daha açarmısın anlamadım pek

riskli anahtar derken bunu azıcık daha açarmısın anlamadım pek
Bi gui olcak mesdla oyunch 1 takas olusturcak örnek eşya eklicek mesdla 1 kasa anahtarı 1 anahtar parçası ve 25k para vercek karsiliginda mesela %25 şans ile bi odul alcak forumda @LeFleetz in leBlacksmith plugini var bi bakmanı öneririm

Bi gui olcak mesdla oyunch 1 takas olusturcak örnek eşya eklicek mesdla 1 kasa anahtarı 1 anahtar parçası ve 25k para vercek karsiliginda mesela %25 şans ile bi odul alcak forumda @LeFleetz in leBlacksmith plugini var bi bakmanı öneririm
Fikir için teşekkürler ama bu arkadaş zaten yapmış ve aynısını veya aynı mantıkda yapıp ücretsiz dağıtırsam emeklerine haksızlık olur şuanda bu eklentiyi yapmayı pek düşünmüyorum ama başka bir önerin varsa söyleyebilirsin.

Yabtabi ben bedava sürümü yok diye yapıp etkilişim alırsınız amacıyla demiştim aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl