Ücretsiz Eklenti, Skript ve Genel Destek | Her konudan yardım alabileceğiniz bir sunucu | MC-Destek

metehngzr

Elmas Güneş Gibi Parıldıyor
Elmaslar
305
Minecraft
irrl
cooltext331307612123605.png
@Kalerda @xBuhariPvP ve Benim Yöneticiliğimiz altında açtığımız Discord sunucusunda oyuncular, geliştiricler, yapımcılar, yapı yapanlar, yazarlar ve daha fazlası birbirlerine yardım ederek birbirlerinin sorunlarını çözüyor. Gerektiğinde forumlara yönlendirdiriliyorlar gerektiğinde canlı olarak destek alıyorlar. Amacımız tamamen ücretsiz bir şekilde herkese yardım etmek ve yardım almak.

Sunucuya özel bir Destek Botu kodladık, bu bot ile şuanlık pek birşey yapamıyorsunuz fakat yakında güzel özellikler
ekleyeceğiz.
Botun 4 Komutu bulunuyor bunları sunucuda d! yazarak öğrenebilirsiniz.
Şu anda aktif olan ve 5 gün sürecek bir etkinliğimiz var. Ödül ise Özel Üye rolü. Ayrıntılı bilgi için Sunucuya gelebilirsiniz.
Sunucu gelişiyor ve büyüyor. Daha güzel şeyler ekleyeceğiz reklam istekleri sistemi ekleyeceğiz yakında. Sizlerin Minecraft sunucularının reklamlarını paylaşacağız Discord'da. (Siz istek vereceksiniz biz kabul edersek @Everyone etiketleyerek paylaşacağız)
Bu Discord Sunucusunu açma fikiri @Kalerda'ya aittir Sunucunun sahibi kendisidir. @xBuhariPvP ve Ben Yönetici Geliştiriciyiz.

cooltext331307733229535.png

Moderatör (1 Kişi) (İlk Olarak Deneme Alınacaktır)
Geliştirici Yetkili (1 Kişi) (Genel olarak Java C# C++ JavaScript Gibi dilleri bilmeli)
Java Geliştirici (İlk Olarak Deneme Alınacaktır)
C/C++ Geliştirici (İlk Olarak Deneme Alınacaktır)
Eklenti Geliştirici
Tasarımcı ve Tasarımcı Yetkili (Yetkili 1 Kişi Alınacaktır Genel olarak Web ve Grafik Tasarım bilmeli)
Yazar (Forumdaki Yazar'a sahip olanlara verilecektir)
Skripter (İlk Olarak Deneme Alınacaktır)
Builder (İlk Olarak Deneme Alınacaktır)
MC-TR (Eğer gelirse MC-TR yetkililerine verilecektir)
Daha sonrasında Yetkiler güncellenecektir ve daha farklı yetkiler eklenecektir.

cooltext331307804280687.png

Sunucuya katılmak için Discorddan bizlere mesaj atabilirsiniz.
cooltext331308104902216.png

*xBuhariPvP*#8356

cooltext331308125971166.png

Kalerda#4257
cooltext331308143929179.png

metehngzr#2248

Güzel fikir ama kısa ömürlü bir düşünce. Global olarak bu düşüncenin benzerini Vakıflar ve Dernekler de görüyoruz, lakin onlarda maddi destekler ile ayakta kalıyorlar. Sizin hiçbir destek almadan zaman ayırarak ücretsiz sunacağınız hizmetin kalitesi eğer ki hiçbir getiri sağlamıyorsa kalitesinden pekte bir beklentim yoktur. Umarım istediğiniz ve hayal ettiğiniz bir şekilde hizmet sunabilirsiniz.

Başarılar dilerim.

Güzel fikir ama kısa ömürlü bir düşünce. Global olarak bu düşüncenin benzerini Vakıflar ve Dernekler de görüyoruz, lakin onlarda maddi destekler ile ayakta kalıyorlar. Sizin hiçbir destek almadan zaman ayırarak ücretsiz sunacağınız hizmetin kalitesi eğer ki hiçbir getiri sağlamıyorsa kalitesinden pekte bir beklentim yoktur. Umarım istediğiniz ve hayal ettiğiniz bir şekilde hizmet sunabilirsiniz.

Amacımız insanlara hızlı destek verebilmek tamamen gönüllüyüz bu konuda ve gönüllü kişiler arıyoruz yardım edecek. Yorumunuz için teşekkürler.

Başarılar dilerim.
Yorumunuz için teşekkürler.

Kaliteli insanlar kaliteli yerde bulunurlar, Başarılar dilerim dostlarım.

Yalnızca 3 kullanıcı olarak hizmet vermeyeceğiz. Aramızda gönüllü olarak bu işi yapabilecek arkadaşlara da bu yüzden ihtiyacımız var. Ek olaraksa direk eklenti yap ver gibi bir durum da yok. Örneğin Javada yeni bir arkadaşımız var ve aklına ternary if nasıl kullanılır bu takılmış. Biz bu noktada ona nasıl kullanabileceğini göstereceğiz. Diğer gruplar da bu şekilde. Dediğiniz gibi destek olmazsa uzun soluklu bir proje olmayacak. Bekleyip göreceğiz.

Ücretsiz bir hizmete göre gayet başarılı bir hizmet olduğunu söyleyebilirim. Sana bu alanda başarılar dilerim -)

Önü açık ve gelişeblir bir ekip olucağından eminim başarılar..

Konu günceldir. Şimdiden küçük bir ortam oluşmaya başladı bile. Destek vermek isteyen destek almak isteyen olursa discord adreslerimizden bizlere ulaşabilir. Ekibimizde hala boş yerlerimiz bulunmaktadır.

Konu günceldir arkadaşlar Discord'a bekliyoruz sizleri...

Eminim, bu konuda başarılı olacaksınız.
Başarılar.​

Güzel işler başarabileceğinize inanıyorum.İnşallah öyle olur.Başarılar...

Bedava olması iyi olmuş

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl