Ücretsiz efektli banner

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gecelos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.644
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gecelos

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
30
Minecraft
Gecelos
Ücretsiz efektli banner yapabilcek veya alinde hazır olan varmı sunucu açıcaz banner yapamıyoruz bir türlü

Ücretsiz kimse yapmaz, eğer yapan olursa discord adresimden ulaşsın.

Sunucu bilgileri yazmıyor + sunucu adresi ,sunucu adı?? lütfen bilgileri yazın
gecelos

psd dosyaları internetde baya var indirip cs6 dan kendiniz editleyelirsiniz
başarılar ve iyi forumlar

ne bu sımdı bız edıtlemesını bılsek etrafta Bol ordan burdan alırdık edıtlemesını bılmıoz sıkıtnı orda
boş yapma ben orda adam için paylaştım senin için değil.
Herkesin kullandığı tasarim? kendine özgü bir tasarım isterse yapabilecekleri bir şey yok PSD'den anlamayanlar var :D
psd değil üstelik ae ile yapılıyor anlamayacak birşey yok herşeyi başkalarından beklemeyin yapılmayacak kadar zor birşey olsa neyse araştırıp yine bulursun kendin öğren veya git internetten bak.

boş yapma ben orda adam için paylaştım senin için değil.

psd değil üstelik ae ile yapılıyor anlamayacak birşey yok herşeyi başkalarından beklemeyin yapılmayacak kadar zor birşey olsa neyse araştırıp yine bulursun kendin öğren veya git internetten bak.
Bilmediğin şeyi yapamazsın. yardımcı olmayacaksan konuyu uzatma plsed

Bilmediğin şeyi yapamazsın. yardımcı olmayacaksan konuyu uzatma plsed
tek yaptığım hazır ae dosyasında soldaki animation vs yazan şeylere bastım altta değiştireceğim şeyler çıktı değiştirdim kaydettim bitti sanki ben bilerekmi yaptım? herkes kolaya kaçmak istiyor anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl