Ücretsiz DonutSMP portal sitesi paylaşmak etik olur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kashidev
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 32

kashidev

Cehennem Yükleniyor - %89
Onaylı Satıcı
Elmaslar
738
Minecraft
kashi2dev

Discord:

kashiandwazaki

Merhaba değerli forum sakinleri, biliyorsunuz günümüzde bir çok smp sunucusu açıldı ve insanlar Donut SMP çok seviyor. Birkaç kullanıcı Donut SMP benzeri tema istediğini söyledi ama 1/1 olarak kopyalanmış bir temanın stok satışa çıkarılmasını uygun bulmuyorum. Sizce Donut SMP portal sayfasını (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu sayfa) paylaşıp forum halkına ücretsiz olarak paylaşmam doğru olur mu ?

Merhaba değerli forum sakinleri, biliyorsunuz günümüzde bir çok smp sunucusu açıldı ve insanlar Donut SMP çok seviyor. Birkaç kullanıcı Donut SMP benzeri tema istediğini söyledi ama 1/1 olarak kopyalanmış bir temanın stok satışa çıkarılmasını uygun bulmuyorum. Sizce Donut SMP portal sayfasını (
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bu sayfa) paylaşıp forum halkına ücretsiz olarak paylaşmam doğru olur mu ?
hacı tema boş bence çok beğenen kendisi yapsın etik olup olmaması tartışılır fakat sana yakışmaz böyle bir iş

inceledim harbi boş tr kitlesine gidermi bilmem çok aşırı sade leaderOS kullanan kişiler için tema değilde dediğin gibi sadece portal yapacaksan bile karışık durur zaten bu halde leaderOS teması imkansız

Gereksiz paylaşma bence yapay zekayla 15 dkda yapılır zaten kendini riske atma gerek yok

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl