Çözüldü Ücretsiz Domain Alabiliyor Muyum ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NODUFSTEPAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 688

NODUFSTEPAN

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
5
1 hafta önce bir server aldım ve ip'sini custom yapamıyorum. Domain almayı denedim fakat çok pahalı geldi. Ücretsiz bir şekilde domain nasıl alabilirim ? bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?

Ücretsiz bir şekilde .tk .cf gibi alan adlarını alabilirsin. Tabi bunun için bir tane hosting'e ihtiyacın var.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Eğer nasıl alacağını bilmiyorsan discord'dan iletişime geçebilirsin.

Discord: xOrcun#5541

Freenom'dan alabilirsin.

Peki ücretli bir şekilde play.x.com gibi bir domain nereden ve minimum kaça alabilirim ?

play.oynaoyna.com gibi bir alan adı almak istiyorsan öncelikle .com alan adı alman gerekiyor.
Ucuz düşünüyorsan godaddy bakabilirsin fakat aslında hiç bir farkları olmuyor sadece godaddy diğer özellikleri para ile satarken diğer firmalar içerisinde olarak satıyor. Cloudflare hesabı oluşturarak bağlayabilirsin.

Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa discord adresim: Anıl - Noxy#1919

Godaddy 25 - 30₺ arasıydı sanırım
Diğer firmalarda 60 - 80₺ arası bulabilirsin.

Anladım teşekkürler

Godaddy 25 - 30₺ arasıydı sanırım
o 30 tl değil. Onun kdv ve diğer vergileri var. Birde kimlik bilgilerini filan gizleme alman gerek oda 12tl. Yani GoDaddy de en az 60 70 tl veriyorsun. Güzelnet de ilk yıl 40tl.

Bedava Domain Alamazsın Ama Sunucun İcin Subdomain Yani play.sunucuadi.domain alabilirsin eger istersen cevap yaz soylerim.

o 30 tl değil. Onun kdv ve diğer vergileri var. Birde kimlik bilgilerini filan gizleme alman gerek oda 12tl. Yani GoDaddy de en az 60 70 tl veriyorsun. Güzelnet de ilk yıl 40tl.
Yazdığımı dikkatlice okursan zaten diğer neredeyse tüm firmaların aynı fiyat üzerinden satış sağladığını anlamış olursun.
Screenshot_3.png

İlk yıl için 30₺ gördüğün gibi.

Yazdığımı dikkatlice okursan zaten diğer neredeyse tüm firmaların aynı fiyat üzerinden satış sağladığını anlamış olursun.
Ekli dosyayı görüntüle 114332
İlk yıl için 30₺ gördüğün gibi.
Orada kdv filan eklemiyor ödeme kısmına geçince gözüküyor.
1586045566394.png

1586045576713.png

1586045614434.png

Daha koruma bile almamama rağmen 60tl oluyor.

1586045802033.png

Gördüğün gibi. Koruma alsam kim bilir kaç tl olucak.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl