Eklenti Paylaşımı [ÜCRETSİZ] dfgreTeslimat Gelişmiş Teslimat Plugini v2.2.0 YAYINDA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NativeNW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.122

NativeNW

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
8
Minecraft
NativeNetwork

Discord:

dfgre

Minecraft Sürümleri
1.21
Merhabalar. Hepinizin bildiği teslimat pluginini yeniden yaptım, bunu yapma sebebim ortada çok fazla crack ve güncelleme almayan eski pluginin gezmesi. Herkese sağlıklı günler diliyorum.

%teslimat_tarim% Oyuncunun teslimat sayısı.

%teslimat_uretim% Oyuncunun üretim sayısı.

%teslimat_top_tarim_1% Tarım sıralaması top 1-5

%teslimat_top_uretim_5% Üretim sıralaması top 1-5

PlaceHolderAPİ gereklidir.

Spigot Linki:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirüsTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Açık Kaynak Kodları:

1767041791901.webp

1767041805303.webp

1767041813686.webp

1767041823004.webp

1767041832089.webp

1767041844277.webp

Son düzenleme:
Elinize saglık hocam çok iyi görünüyor yeni yaptıgım pakette kullanacagım <3

Çok temiz ve sade, Başarılar Dilerim. Plugin hakkında biraz daha fazla bilgi verseydiniz güzel olabilirdi yinede Ellerinize Sağlık!

Merhabalar. Hepinizin bildiği teslimat pluginini yeniden yaptım, bunu yapma sebebim ortada çok fazla crack ve güncelleme almayan eski pluginin gezmesi. Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Spigot Linki:

VirüsTotal:

Açık Kaynak Kodları Spigot Linkinin içinde vardır.

Ekli dosyayı görüntüle 277223
Ekli dosyayı görüntüle 277224
Ekli dosyayı görüntüle 277225
Ekli dosyayı görüntüle 277226
Ekli dosyayı görüntüle 277227
Ekli dosyayı görüntüle 277228
%teslimat_tarim% Oyuncunun teslimat sayısı.

%teslimat_uretim% Oyuncunun üretim sayısı.

%teslimat_top_tarim_1% Tarım sıralaması top 1-5

%teslimat_top_uretim_5% Üretim sıralaması top 1-5

PlaceHolderAPİ gereklidir.

Çok temiz ve sade, Başarılar Dilerim. Plugin hakkında biraz daha fazla bilgi verseydiniz güzel olabilirdi yinede Ellerinize Sağlık!
Teşekkür ederim. Bidahaki konularımda dikkat edeceğim Sağlıklı günler diliyorum <3

Elinize sağlık hocam. Ufak bir hatırlatma yapacağım sadece, sanırım ödül verme mekanizmasını konsola komut kullandırarak gerçekleştiriyorsunuz. Bu sistem büyüyen oyuncu kitlesinde optimize bir sonuç vermiyor. Bunu bukkit'in kendi eylemleri ile yaparsanız daha güvenli olur. Yanı sıra siz bunu ödül çeşitliliği çok olsun diye yaptıysanız ona bişey denilemez. Dediğim yöntemle para için, eşya için, yetki için, coin için vs vs. farklı farklı eylem kalıpları oluşturmanız gerekirdi. Ücretsiz bir eklenti için bu kadar oluyor demek ki :slightly: Kolay gelsin...

Elinize sağlık hocam. Ufak bir hatırlatma yapacağım sadece, sanırım ödül verme mekanizmasını konsola komut kullandırarak gerçekleştiriyorsunuz. Bu sistem büyüyen oyuncu kitlesinde optimize bir sonuç vermiyor. Bunu bukkit'in kendi eylemleri ile yaparsanız daha güvenli olur. Yanı sıra siz bunu ödül çeşitliliği çok olsun diye yaptıysanız ona bişey denilemez. Dediğim yöntemle para için, eşya için, yetki için, coin için vs vs. farklı farklı eylem kalıpları oluşturmanız gerekirdi. Ücretsiz bir eklenti için bu kadar oluyor demek ki :slightly: Kolay gelsin...
Hocam iyi dilekleriniz ve değerli yorumunuz için teşekkürler. Değindiğiniz yerlere dikkat edeceğim saygılarımla…

Sade ve basit güzel duruyor elinize sağlık belki ileride 3-5 gui tasarımı eklenebilir

Yarın kullanacağım eklenti desteği hiç bitmesin😍

çok güzel duruyorum umarım kullanmak nasib olur

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl