Ücretsiz Build Destek!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WaterSoon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 825
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WaterSoon

Sınavda tüm kitaptan sorumlusunuz.
Elmaslar
146
Yakında Ücretsiz bir şekilde tüm Mc-TR halkına yapım aşamasında olan SkyBlock haritasını dağıtacağım.

Neden mi bunu yapıyorum?
-> Bazı sunucu sahipleri, haritaya zaman harcayamıyılar. Bu yüzden onlara destek olmak için Çok Yakında Tamamen ücretsiz bir şekilde Harita dağıtacağım.

Sevgiler, Saygılar...

İyi bir fikir, iyi forumlar!

Tek bir harita değilde, 3 4 harita yapıp sunmak daha mantıklı olabilir. Böylece beğendiği bir haritayı alabilir. Sonuçta ücretsiz, parayı veren düdüğü çalıyor :) Başarılar.

Tek bir harita değilde, 3 4 harita yapıp sunmak daha mantıklı olabilir. Böylece beğendiği bir haritayı alabilir. Sonuçta ücretsiz, parayı veren düdüğü çalıyor :) Başarılar.
3-4 harita yapacak zamanım yok. Hem sunucumun gidişatını,plugin pakrtini, buildlerini, ek ücretli build siparişlerini hem de bunu yapıyorum. O yüzden 3-4 haritaya ayıracak ne zaktim var ne de enerjim.[DOUBLEPOST=1516293185,1516292970][/DOUBLEPOST]
Ge bi e okulun sınavları var kaldıkmı geçtikmi belli değil. Vaktim olursa yaparım( vaktim oşacağını sanmıyorum) yorumun işin teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl