Ücretsiz [ÜCRETSİZ] Basit Düzey ItemsAdder Rütbe Tasarımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Apcu

minefox.net/discord
Emektar
MinePass
Premium
Sunucu Sahibi
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
252
Discord İzni
Minecraft
Apcu0

Discord:

apcu

Selamlar ben Apcu! Uzun süre önce takımımın Discord sunucusunda ücretsiz olarak paylaştığım Excellent Ranks adlı rütbe paketimi MC-TR üzerinde de paylaşmak istedim. Tasarımlar basit düzeydedir, para ödemek istemeyen sunucu sahipleri ücretsiz olarak indirip kullanabilir. Paket içerisinde 19 adet rütbe tasarımı bulunmaktadır. Discord sunucumuzdan ya da sitemize kayıt olup profil bölümünden Ücretsiz Hizmetler butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1718542717156.png

Başlangıç için çok iyi. Emeğinize sağlık.

Template olarak üzerinden kullanılabilecek tasarım. elinize emeğinize sağlık.

Selamlar ben Apcu! Uzun süre önce takımımın Discord sunucusunda ücretsiz olarak paylaştığım Excellent Ranks adlı rütbe paketimi MC-TR üzerinde de paylaşmak istedim. Tasarımlar basit düzeydedir, para ödemek istemeyen sunucu sahipleri ücretsiz olarak indirip kullanabilir. Paket içerisinde 19 adet rütbe tasarımı bulunmaktadır. Discord sunucumuzdan ya da sitemize kayıt olup profil bölümünden Ücretsiz Hizmetler butonuna tıklayarak indirebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 243198
galiba silinmiş yeni link atarmısın

Basit düzeye göre başarılı, eline sağlık

Gayet güzel gözüküyor, ücretsiz olması da bütçesi kısıtlı olan sunucular için faydalı olacaktır diye düşünüyorum, elinize sağlık.
Bu mesaj Coolio01 tarafından yazıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl