Ücretsiz Arena Haritası | ByChocolate - #EvdeKal Hediyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByChocolate

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
34
Herkese merhaba arkadaşlar ben ByChocolate,
bundan uzun zaman önce paylaştığım Faction Arena Haritası başlıkla paylaştığım haritayı size ücretsiz sunmak istedim.
Umarım Beğenirsiniz :)

2020-06-11_21.15.48.png

2020-06-11_21.16.03.png

2020-06-11_21.16.24.png

İndirme Linkleri ve VirüsTotal
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Sunucu açan arkadaşların genel olarak Arena kısmında zorlandığını görüyorum ve arayan arkadaşlar içinde güzel bir paylaşım olmuş ☺ ☕

Çok güzel bir arena haritası sabahta yorum yapmıştım ücretsiz paylaşılmasına sevindim ve hemen indirdim :) ellerinize sağlık

Ücretsiz paylaşman kral hareket olmuş. Haritayı beğendim.​

Çok güzel bir arena haritası sabahta yorum yapmıştım ücretsiz paylaşılmasına sevindim ve hemen indirdim :) ellerinize sağlık
Teşekkür ederim güle güle kullanın :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ücretsiz paylaşman kral hareket olmuş. Haritayı beğendim.​
Teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu düzenleyen 'Moderatör' arkadaş özel mesaj atabilir mi ?

Son düzenleme:
schematic i nereye atıcam bunu yardım edermisiniz

schematic i nereye atıcam bunu yardım edermisiniz
world edit kullanıyorsan klasörden schematics kısmına atcaksın sonra sunucuyu yeniden başlatıp istediğin yerde /schem load arena ardındanda //paste yaz

Son düzenleme:
Çok şık ve güzel bir harita, bir çok sunucunun arena haritası arayışını sonlandırabilir ?​

Vallaha piyasada mimarcı çok az var :)) Ellerine sağlık map bulmak için zorlanan çok kişi vardı

Vallaha piyasada mimarcı çok az var :)) Ellerine sağlık map bulmak için zorlanan çok kişi vardı
Umarım sayıları artar :d bende bıraktım elimdekileri paylaşıyorum. teşekkürler :)

Merhaba, bana 50TL'a Arena Mapı yapmaya ne dersin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl