Ücretsiz [ÜCRETSİZ] aKDAnnounce - Sunucuda öldürülen oyuncuları Discord'a aktarın! - Minefox Studio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Apcu

minefox.net/discord
Emektar
MinePass
Premium
Sunucu Sahibi
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
253
Discord İzni
Minecraft
Apcu0

Discord:

apcu

aKDAnnounce

Eklenti bir oyuncu bir oyuncuyu öldürdüğünde bunu Discord üzerinde belirlediğiniz kanala Webhook aracılığı ile göndermenizi sağlar. Bu mesajda ölen oyuncu, öldüren oyuncu, konum ve kullanılan araç yazılabilir. Config üzerinden yazılar ayarlanabilir.
# Author - Apcu
# Destek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

webhookURL: "
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
"
footerMessage: "coded by apcu"
deathMessage: "{player}, {killer} tarafından öldürüldü!"

1715419476563.png

Webhook'u json formatında düzenleme ekleyebilirsiniz, başarılar. (Bir tık boş eklenti gibi ama olsun...)

javaya başlangıç için yapılmış bir eklenti. Hiçbir noktada işe yarayacağını düşünmüyorum, announce değil de killtracker olarak değiştirilebilir.

javaya başlangıç için yapılmış bir eklenti. Hiçbir noktada işe yarayacağını düşünmüyorum, announce değil de killtracker olarak değiştirilebilir.
Konuyu ne yapsam ne etsem de baltalasam diye elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz bravo. Eklenti ÜCRETSİZ. PvP sunucuları için gayet de kullanılan ve sevilen bir eklenti. İşine yaramıyorsa kullanmazsın olur biter. Önerin varsa önerini yap geç. Boş yorumlarınızı kendinize saklayın. İyi forumlar.

Son düzenleme:
eline sağlık. pvp için güzel bir eklenti.

Bu eklentiye daha fazla özellik ekleyip öyle ücretsiz şekilde yayınlamak daha mantıklı olabilirdi. Bu haliyle gereksiz yer kaplayacağını düşünüyorum.

Bu eklentiye daha fazla özellik ekleyip öyle ücretsiz şekilde yayınlamak daha mantıklı olabilirdi. Bu haliyle gereksiz yer kaplayacağını düşünüyorum.
Eklentinin temel amacı birisi birisini öldürdüğünde bunu webhook ile bildirmek (aKDAnnounce -> aKillDeathAnnounce). Önerileriniz varsa söylerseniz en kısa sürede eklemeye çalışırım.

Gayet güzel, eline sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl