Tanıtım 🔥 [ÜCRETSİZ/AÇIK KAYNAK] MetinTasi | Gelişmiş Asenkron Sistem | MySQL/MariaDB & SQLite | Ödül & Koruma Sistemi |

Evet pluginde bazı açıklar vardı aidan dolayı ama açıkları 3 gün boyunca tespit edip kendi ellerimle kapattım
En azından açık sözlüsün ve sözünün erisin, buda bir başlangıçtır ileride kavrayıp çok daha rahat işler yapabilirsin, sana tavsiyem intellij idea kullanmam daha çok rahat edebilirsin. başarılar dilerim dostum.

En azından açık sözlüsün ve sözünün erisin, buda bir başlangıçtır ileride kavrayıp çok daha rahat işler yapabilirsin, sana tavsiyem intellij idea kullanmam daha çok rahat edebilirsin. başarılar

En azından açık sözlüsün ve sözünün erisin, buda bir başlangıçtır ileride kavrayıp çok daha rahat işler yapabilirsin, sana tavsiyem intellij idea kullanmam daha çok rahat edebilirsin. başarılar dilerim dostum.
Teşşekür ederim daha yolun başındayım bir süre önce kendi Minecraft Skyblock sunucusu kurmayı planlıyordum ama piyasadaki bazı Pluginler kullanıcı dostu değildi bende bir fikir olarak geliştirdim kullanıcı dostu ve anlaşılır olması için
Plugini açıkları çok basit şeyler olmasına rahmen 3 gün uykusuz kaldığımı hatıyorum

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl