Sol Reklam

(ÜCRETSİZ) ACAR DEVELOPERS - 1.16.5 , 1.18 300 OYUNCUDA DENENMİŞ SKYBLOCK PAKETİ - 10/10 MEMNUNİYET

lwur

rabels.com.tr
Emektar
Elmaslar
758
Puanlar
9.335
Discord İzni
qwe-removebg-preview.png

Selam değerli MC-TR üyeleri. Bu konuda RabelsMC , Gazador Network sunucularında denenmiş +300 oyuncu barajını aşmış Skyblock paketini paylaşacağım.
Paket Mücahit A. yani Bursalı kardeşimiz GolemBey tarafından benim iznim, haberim olmadan satışa çıkarılmış. Paketimi kendi isteğimle discordumda ve bazı platformlarda yaydım ancak çok üstte tutup hypelendirmedim. Buda bundan yararlanıp satış yapmaya çalışmış.

Aklı sıra arkadaş "RABELSMC" makinelerini patlattık yok şöyle yok böyle gibi cümleler kurmuş. RabelsMC makinelerine kendi modem ip adresim dışında giriş yapılması kapalıdır bunuda belirtmek isterim.

Paketi kendi isteğimle ücretsiz bir şekilde dağıtıyorum. İsteyen istediği şekilde kullanabilir (geliştirip satışa çıkarmadan önce discord adresim üzerinden iletişime geçip bilgi verirseniz sevinirim lwurk#1000).

Paket tamamen şahsiyetim tarafından geliştirilmiş, yapılmıştır. İçerisinde 3 eklenti eksiktir "Market(RoyalEconomy), Çiftçi(KFarmer) ve AdvancedLottery" bu eklentiler pakette ekli olmadan pek sorunsuz çalışacağını düşünmemekteyim.

Paketi kullanmak, sunucu açmak isteyen arkadaşlarıma tavsiyem:

(Quest eklentisini gözden geçirin config çok fazla para kastırıyor)
(Skill sistemine zorluklar getirmenizi tavsiye ediyorum.)
(Bu paketle sunucu açılır veya sistem araklanır ancak online çok çektirmez çünkü herkesin oynayıp alışık olduğu bir paket giren oyuncu bu Rabelsin paketi falan der çıkar.)

Bunlar dışında bir problem yoktur. Hayırlı uğurlu olsun iyi kullanımlar dilerim. Konuya elmas ve yorum bırakırsanız çok sevinirim teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

fd-png.221057

1685729846493.png

1685729864877.png

Son düzenleme:
Paketi incelemedim fakat, paket ile birlikte tr community için kartlar yeniden dağıtılıyor gibi. Başarılar.

Sistem sökmelik bir paket zaten, piyasada ücretli satılan paketlere bin basar :D
aldım açtım kullanıyorum

Paketi kullanacak arkadaşlar javayı
aksi halde pakette sorunlar yaşayabilirsiniz.

Başlat.bat'ı bu şekilde değiştirin:

Kod:
rem Bu başlatma dosyası itidale tarafından hazırlanmıştır.

rem Paylaşılması durumunda izin almanız gerekir.

@ECHO OFF
setlocal enabledelayedexpansion

rem (GB) cinsinden sunucunun Ram boyutunu giriniz
set a=4

rem Sunucu başlatma yazılımının ismi nedir?
set b=paper-1.16.5-794.jar

rem Konsol renklerini kapatmak için 11. satırdaki "rem" ifadesini kaldırın

rem set c=nogui

rem - Başlatma kodu -
set before=-XX:+UseG1GC -XX:+ParallelRefProcEnabled -XX:MaxGCPauseMillis=200 -XX:+UnlockExperimentalVMOptions -XX:+DisableExplicitGC -XX:+AlwaysPreTouch -XX:G1NewSizePercent=30 -XX:G1MaxNewSizePercent=40 -XX:G1HeapRegionSize=8M -XX:G1ReservePercent=20 -XX:G1HeapWastePercent=5 -XX:G1MixedGCCountTarget=4 -XX:InitiatingHeapOccupancyPercent=15 -XX:G1MixedGCLiveThresholdPercent=90 -XX:G1RSetUpdatingPauseTimePercent=5 -XX:SurvivorRatio=32 -XX:+PerfDisableSharedMem -XX:MaxTenuringThreshold=1 -Dusing.aikars.flags=https://mcflags.emc.gs -Daikars.new.flags=true --add-modules=jdk.incubator.vector
set after=--nogui

rem                 - Kod bölümü -

rem (Herhangi bir şey değiştirmeniz tavsiye edilmez.)
:re1
cls
set /a times2=0
set /a times=1
for /f %%a in (baslatma-sayisi.txt) do set /a times=%%a+1
echo %times% >baslatma-sayisi.txt
if %times%== %times2% goto a
set /a yu=%times2%-%times%
set /a var=%1+1
set /a var2=%var%-1
set "d=%~p0"
set "d=%d:\= %"
for %%a in (%d%) do set name=%%a
set /a var=%1+1
if %var2%==0 (set num= ) else (set num= Yeniden baslatildi !var2! )
set cnt=0
for /f "delims=" %%i in ('dir/b/a-d "plugins\*.jar" 2^>nul') do set /a cnt+=1
if defined cnt (set pl=!cnt! Eklenti Bulundu) else (set pl=Eklenti Bulundu)
title Sunucu: %name% - Ram: %a%GB%num% - %times%. Kez Baslatildi - %pl%
echo Sunucu dizini : %cd%
echo -------------------------------------------------
if "%PROCESSOR_ARCHITECTURE:~0,3%" equ "x86" (echo Isletim sistemi: %OS% - 32Bit) else (echo Isletim sistemi: %OS% - 64Bit)
echo Is Cekirdegi sayisi: %NUMBER_OF_PROCESSORS%
echo Kullanilacak Ram: %a%GB
echo %pl%
timeout 3 > nul
color 7
"C:\Program Files\Eclipse Foundation\jdk-16.0.2.7-hotspot\bin\java.exe" -Xmx%a%G %before% -jar %b% %after% %c%
PAUSE
ping -n 1 127.1>nul
set ret=11
:re2

rem NEQ eşit değil anlamına gelir
if %var% NEQ 4 (goto re3) else (goto re4)

:re3
set /a ret=ret-1
ping -n 2 -w 500 127.1>nul
cls
color e
echo Sunucu dizini : %cd%
echo %ret% saniye sonra yeniden baslatilacaktir.
echo Sunucu toplam %times% kez Baslatildi
echo Yeniden baslatma denemesi: %var%
title Sunucu: %name% - Yeniden baslatma denemesi: %var%
if %ret%==0 (call :re1 %var%) else (goto re3)
color 7

:re4
cls
title %name% sunucusunda önemli bir uyarı mevcut!
color c
echo ONEMLI UYARI!
echo %name% sunucusu %var% kez Yeniden baslatildi
echo Muhtemelen sunucuda bir hata olabilir
echo Lütfen log dosyasini kontrol edin
echo Hatayi yok saymak ve Yeniden baslatmak icin herhangi bir tusa basin & pause>nul
call :re1 %var%
color 7

Bat içerisinde "C:\Program Files\Eclipse Foundation\jdk-16.0.2.7-hotspot\bin\java.exe" dizinini kendinize göre uyarlayınız.
direk java yazabilirsiniz

şey şu golem bey vardı ya ahahahah ücretli satıyor bunu :d

kanka paketi zaten free paylaşmıstim çoğu kişiye eski diye buda almış satmaya çalışmış bende free paylaştım konu açılış tarihine bak. Makinelerini patlattım diyor bide ouahababahhsha
paket freede olsa kaliteli dc bakarmısın

Unknown statistic 'player_kills', check tabloda böyle hata alıyorum neden bu ?

Yeni skyblock plugini arayanlar için iyi olmuş teşekkürler.

Selam değerli MC-TR üyeleri. Bu konuda RabelsMC , Gazador Network sunucularında denenmiş +300 oyuncu barajını aşmış Skyblock paketini paylaşacağım.
Paket Mücahit A. yani Bursalı kardeşimiz GolemBey tarafından benim iznim, haberim olmadan satışa çıkarılmış. Paketimi kendi isteğimle discordumda ve bazı platformlarda yaydım ancak çok üstte tutup hypelendirmedim. Buda bundan yararlanıp satış yapmaya çalışmış.

Aklı sıra arkadaş "RABELSMC" makinelerini patlattık yok şöyle yok böyle gibi cümleler kurmuş. RabelsMC makinelerine kendi modem ip adresim dışında giriş yapılması kapalıdır bunuda belirtmek isterim.

Paketi kendi isteğimle ücretsiz bir şekilde dağıtıyorum. İsteyen istediği şekilde kullanabilir (geliştirip satışa çıkarmadan önce discord adresim üzerinden iletişime geçip bilgi verirseniz sevinirim Deffඞ#0003).

Paket tamamen şahsiyetim tarafından geliştirilmiş, yapılmıştır. İçerisinde 3 eklenti eksiktir "Market(RoyalEconomy), Çiftçi(KFarmer) ve AdvancedLottery" bu eklentiler pakette ekli olmadan pek sorunsuz çalışacağını düşünmemekteyim.

Paketi kullanmak, sunucu açmak isteyen arkadaşlarıma tavsiyem:

(Quest eklentisini gözden geçirin config çok fazla para kastırıyor)
(Skill sistemine zorluklar getirmenizi tavsiye ediyorum.)
(Bu paketle sunucu açılır veya sistem araklanır ancak online çok çektirmez çünkü herkesin oynayıp alışık olduğu bir paket giren oyuncu bu Rabelsin paketi falan der çıkar.)

Bunlar dışında bir problem yoktur. Hayırlı uğurlu olsun iyi kullanımlar dilerim. Konuya elmas ve yorum bırakırsanız çok sevinirim teşekkürler.

PAKETİ KULLANAN ŞUAN KAÇ KİŞİ VAR SUNUCUSU AÇIK OLAN KULLANIPTA

Paket gerçekten güzel sadece leaderheads'de sorun yaşadım ve kfarmer dediginiz pluginin spigot linkini bulamadım atar mısınız dc dende ekledim lwurk üzerindeki adresinizden.

Unknown statistic 'player_kills', check
hatası var tabloda is yazınca gidince sorun yok ama lobide o sorun var spawn'da yani cözümünü bilen varmı

- ' &#fbd718| &#fbd718☠ &fÖlüm: &#fbd718%statistic_deaths%'
- ' &#fbd718| &#fbd718 &fÖldürme: &#fbd718%statistic_player_kills%'

istatistikleri nereden alıyor hocam?

Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı