Paket Mücahit A. yani Bursalı kardeşimiz GolemBey tarafından benim iznim, haberim olmadan satışa çıkarılmış. Paketimi kendi isteğimle discordumda ve bazı platformlarda yaydım ancak çok üstte tutup hypelendirmedim. Buda bundan yararlanıp satış yapmaya çalışmış.
Aklı sıra arkadaş "RABELSMC" makinelerini patlattık yok şöyle yok böyle gibi cümleler kurmuş. RabelsMC makinelerine kendi modem ip adresim dışında giriş yapılması kapalıdır bunuda belirtmek isterim.
Paketi kendi isteğimle ücretsiz bir şekilde dağıtıyorum. İsteyen istediği şekilde kullanabilir (geliştirip satışa çıkarmadan önce discord adresim üzerinden iletişime geçip bilgi verirseniz sevinirim lwurk#1000).
Paket tamamen şahsiyetim tarafından geliştirilmiş, yapılmıştır. İçerisinde 3 eklenti eksiktir "Market(RoyalEconomy), Çiftçi(KFarmer) ve AdvancedLottery" bu eklentiler pakette ekli olmadan pek sorunsuz çalışacağını düşünmemekteyim.
Paketi kullanmak, sunucu açmak isteyen arkadaşlarıma tavsiyem:
(Quest eklentisini gözden geçirin config çok fazla para kastırıyor)
(Skill sistemine zorluklar getirmenizi tavsiye ediyorum.)
(Bu paketle sunucu açılır veya sistem araklanır ancak online çok çektirmez çünkü herkesin oynayıp alışık olduğu bir paket giren oyuncu bu Rabelsin paketi falan der çıkar.)
Bunlar dışında bir problem yoktur. Hayırlı uğurlu olsun iyi kullanımlar dilerim. Konuya elmas ve yorum bırakırsanız çok sevinirim teşekkürler.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Son düzenleme: