Ücretsiz 60 Komutlu Discord Botu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yigit60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.704
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kodlarını başkalarının kullanmasında ne gibi sorun var anlamadım?
bkz 69 open source project
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Not'da güvenlik amacı kodları vermediğinizi söylemişsiniz ancak biz de güvenlik amacıyla kodları talep etmek durumundayız.
Ne olduğunu bilmediğimiz, belirtilmeyen hiçbir dosyayı kullanıcılarımıza kullandıramayız, bunun kullanılmasına da aracı olamayız.

İyi bir kod ise veya bir sorun yok ise, paylaşmaktan gurur duyacağınıza eminim.

20.00'a kadar lütfen kodları ekleyin, aksi halde konunuz kaldırılacaktır.

neden böyle bir şeye taktığınızı anlamıyorum, bu botun çoğu ""özelliği"" kodlamanın genelini bilip API öğrenmek isteyen herkesin yapabileceği şeyler.

hatta eminim JS ile yapılmıştır, ki JS ile bot yapmak için bilmemkaçmilyon ders var

arkadaş kodları paylaşsa bile sunucusunda çalışan kodlar onlar mı asla bilemeyiz

bilsek bile, eval komudu var iken dilediği her şeyi yapabilir bot ile, gizli komut falan eklemesine gerek yok

hani gerçekten özel özellikleri olsaydı anlarım neden kodları paylaşmadığını, ama on dakikada yapılacak şeyleri birleştirip güvenlik amaçlı kodları vermiyorum demek de ayrı bir şey

--

benim eski botlarımın çoğunun kodları açık. gitlab ve github hesaplarımı karıştırırsanız (forumdaki nickim ile aynı) bulabilirsiniz, sadece OP'a demiyorum, konunun devamının da ilgisini çekebilir

Rapor.exe işe yaradı :3

sanırım zararlı içerik gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl