Paylaşım Ücretsiz 4 Adet BOXPVP Haritası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xdredd

Minecraft Mapper
Yasaklandı
Elmaslar
292
Minecraft
atakrg

Discord:

xdredd.

Merhabalar 4 adet kutu bulunan BoxPvP haritasını ücretsiz bir şekilde paylaşıyorum.
4 adet dünya şeklinde kullanabilirsiniz.
Hiçbir dünyada pixel art bulunmamaktadır tamamı ile dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.
VirusTotal:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Görseller;

1.webp

2.webp

3.webp

4.webp

İndirmek İçin;

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Güzel olmuş eline sağlık.

Merhabalar 4 adet kutu bulunan BoxPvP haritasını ücretsiz bir şekilde paylaşıyorum.
4 adet dünya şeklinde kullanabilirsiniz.
Hiçbir dünyada pixel art bulunmamaktadır tamamı ile dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.
VirusTotal:

Görseller;

Ekli dosyayı görüntüle 256045

Ekli dosyayı görüntüle 256046

Ekli dosyayı görüntüle 256047

Ekli dosyayı görüntüle 256048

İndirmek İçin;
Yanaklar al! Haritalar bal!

Farklı temalarda olması dünyalardınma ve aşama sistemi için gayet güzel olmuş. Eline sağlık <3

Harika olmuş eline sağlık

Güzel duruyor,elinize sağlık.

Mobile olarak nasil sunucuya kurarim arternos a mesela sadece zip dosyasini indirebilirsiniz diyor ve indirdigimde zip dosyasi gozukmuyor

Mobile olarak nasil sunucuya kurarim arternos a mesela sadece zip dosyasini indirebilirsiniz diyor ve indirdigimde zip dosyasi gozukmuyor
Merhaba alt kısımda ki indirme linkinden dosyayı indirdiğiniz zaman zip dosyası olarak iniyor size zaten içerisinden schem dosyalarını alarak sunucunuza kurabilirsiniz

Elinize sağlık

Bunların hepsi ayrı ayrı dünya mı hepsi aynı dünyada mı

Haritalar gayet güzel birleştirilerek farklı dünyalara gidilen bir boxpvp sunucusu yapılabilir

ben bu maplari nasıl kullancam ya yapamıyorn

ben bu maplari nasıl kullancam ya yapamıyorn
Rar dosyasını indirdikten sonra içerisinde bulunan .schem dosyalarını worldedit klasörü içinde ki schematics kısmına atın ve oyun içerisinde loadlayarak pasteleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl