ÜCRETSİZ! 1.8.8 OP Skyblock Plugin Paketi+Map

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

Merhan

Ziyaretçi
Merhabalar öncelikle bu paket bana ait değildir.Güzel olduğunu düşündüğüm ve görülmeyen bir paket olduğu için paylaşma gereğinde bulundum.Paylaşmak için paket yapımcısından izin alınılmıştır.

plugins.PNG

Spawn Haritası
spawn.png

Kasalar Bölümü
kasalar.png

Yardım Bölümü
yardim.png

JackPot Sistemi
jackpot.PNG

Piyango Sistemi
piyango.PNG

Arena Haritası
arena.png

Edit Haritası

warpedit.png

Özel Ada
Hazirada.png

Prefixler
ranklar.png
ranklar2.png

Tab ve Tablo
tablo ve tab.gif

Not:Paket bana ait değildir!
Üreticinin Paket tanıtımı :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

VirusTotal :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Paket indirme linki :

Rar Şifresi : mrlextr

Son düzenleme:
Teşekkürler sunucumu bu paketle kuracağım

Paket sana ait olmasada gayet iyi açıklamışsın orjinal sahibi forumda varsa etiketlersen daha iyi olur

Lan böyle bir paket olamaz efffsssssaaaaaaaaannnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tam aradığım paket izniniz varsa bunu sunucumda kullanmak istiyorum

xd Teşekkürler tabi ki kullanabilirsiniz.
Ya şimdi şöyle bir sorun var paketi kuruyorum açıyorum komut ekranında bir sürü error veriyor acaba java sürümü mü farklı ?

Hangi java sürümü en uygun paket için ?

Yaa ban yardımcı olucak biri yok mu paket çok güzel ama hata veriyor

Kod:
[12:15:52] [Server thread/INFO]: DiamondDeveloper issued server command: /voltiac
[12:15:52] [Server thread/ERROR]: null
org.bukkit.command.CommandException: Unhandled exception executing command 'voltiac' in plugin Voltiac v0.4.4
  at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:46) ~[craftbukkit-1.8.jar:git-Bukkit-18fbb24]
  at org.bukkit.command.SimpleCommandMap.dispatch(SimpleCommandMap.java:140) ~[craftbukkit-1.8.jar:git-Bukkit-18fbb24]
  at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R3.CraftServer.dispatchCommand(CraftServer.java:620) ~[craftbukkit-1.8.jar:git-Bukkit-18fbb24]
  at net.minecraft.server.v1_8_R3.PlayerConnection.handleCommand(PlayerConnection.java:1106) [craftbukkit-1.8.jar:git-Bukkit-18fbb24]
  at net.minecraft.server.v1_8_R3.PlayerConnection.a(PlayerConnection.java:966) [craftbukkit-1.8.jar:git-Bukkit-18fbb24]
  at net.minecraft.server.v1_8_R3.PacketPlayInChat.a(SourceFile:37) [craftbukkit-1.8.jar:git-Bukkit-18fbb24]
  at net.minecraft.server.v1_8_R3.PacketPlayInChat.a(SourceFile:9) [craftbukkit-1.8.jar:git-Bukkit-18fbb24]
  at net.minecraft.server.v1_8_R3.PlayerConnectionUtils$1.run(SourceFile:13) [craftbukkit-1.8.jar:git-Bukkit-18fbb24]
  at java.util.concurrent.Executors$RunnableAdapter.call(Unknown Source) [?:1.8.0_73]
  at java.util.concurrent.FutureTask.run(Unknown Source) [?:1.8.0_73]
  at net.minecraft.server.v1_8_R3.SystemUtils.a(SourceFile:44) [craftbukkit-1.8.jar:git-Bukkit-18fbb24]
  at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.B(MinecraftServer.java:673) [craftbukkit-1.8.jar:git-Bukkit-18fbb24]
  at net.minecraft.server.v1_8_R3.DedicatedServer.B(DedicatedServer.java:335) [craftbukkit-1.8.jar:git-Bukkit-18fbb24]
  at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.A(MinecraftServer.java:629) [craftbukkit-1.8.jar:git-Bukkit-18fbb24]
  at net.minecraft.server.v1_8_R3.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:537) [craftbukkit-1.8.jar:git-Bukkit-18fbb24]
  at java.lang.Thread.run(Unknown Source) [?:1.8.0_73]
Caused by: java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: 0
  at ml.voltiac.bukkit.Main.onCommand(Main.java:48) ~[?:?]
  at org.bukkit.command.PluginCommand.execute(PluginCommand.java:44) ~[craftbukkit-1.8.jar:git-Bukkit-18fbb24]
... 15 more

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl