Ücretsiz 🌊 [Ücretsiz] 1.21.11 Leaf Gelişmiş Lobi Plugin Paketi

Mourshw

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1

Discord:

siteyenile

Merhaba MC-TR üyeleri! 👋

Sunucularınız için sıfırdan hazırladığım, tamamen optimize ve güncel 1.21.11 Lobi Plugin Paketini ücretsiz paylaşıyorum! 🔥

Yapımcı Bilgisi: Bu paket, Montana Studios çatısı altında tamamen benim tarafımdan (Mourshw) sıfırdan geliştirilmiştir.
Görseller
🎥 Tanıtım Videosu ve Görseller
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

📦 İndirme Bağlantısı ve Virüstotal Linkleri
🔗 İndirme Bağlantısı:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

🛡️ VirusTotal Sonucu:

VirusTotal Hakkında Bilgilendirme:
Arkadaşlar, paylaştığım eklenti paketinin VirusTotal taramasında görebileceğiniz üzere sadece Fortinet firması tarafından "PossibleThreat" (Olası Tehdit) uyarısı verilmiştir.

Paketteki diğer onlarca büyük antivirüs motoru (Kaspersky, Microsoft, Bitdefender vb.) dosyayı tamamen temiz olarak raporlamıştır. Bu durum, eklenti içerisindeki bazı kodlama yapılarından veya jar dosyalarının sıkıştırılma biçiminden kaynaklanan tamamen bir "False Positive" (Yanlış Pozitif / Hatalı Tespit) durumudur. Paket tamamen güvenlidir, gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

💬 Benimle iletişime geçmek için bana forum üzerinden özel mesaj yoluyla dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 📬

Not: Sunucuya gelip incelemek isteyenler benimle iletişime geçebilirler.

Keyifli Kullanımlar Dileriz :)

güzel görünüyor eline sağlık

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl