TheRoemas
Odunlara Vur Vur Vur!
Selamlar dostlar, iyi forumlar diliyorum öncelikle. Bir sunucu açmak istiyorum Çakma lobisi, lobi ve skyblock sunucusu olmak üzere 3 adet sunucu yapacak geliştirici arkadaşları arıyorum. Solo çalışan, team çalışan fark etmez. Hatta konu altında sizlerde gruplaşabilirsiniz alaylı olarak grup olabilirsiniz bu sunucu için. İyi bir çalışma ortaya çıkarabilirsek hepbirlikte, çalıştığım arkadaşlarla diğer sunucular içinde çalışmaya devam edeceğim. Hemen bu işin ardından yeni bir sunucu ekleyeceğiz sunucuya (Survival, Towny vs.) Emeğiniz karşılığını alacağınıza söz veriyorum. Hakkınız 1k ise bunu size ödeyeceğim fakat hakkınız 100 TL ise lütfen 1k-2k'ya yaparım gibi gelmeyin dostlar. Profesyonel yaklaşmanızı istiyorum. Biliyorum içinde bulunduğumuz platform için çok şey istiyorum herkes 50 TL'lik bilgisini 1k ya satmaya çalışıyor fakat belki aralarda dürüst ve profesyonel arkadaşlar vardır. Lütfen bu arkadaşlar discordunu bıraksın. İstekler doğrultusunda adım adım ilerleyeceğiz ve her adımda sizlerin yanında olacağım. İşin sonunda sizden aldıklarımı VDS'e kurduğumda oynamaya hazır bir sunucu olsun istiyorum. Web-discord-server bağlantılarını kurmanızı rica edeceğim sizlerden. Profesyonel arkadaşlar varsa parttime job offer olarakda düşünebilirsiniz bunu. Verdiğiniz hizmetin hakkı ne ise hakketiği karşılığını ödeyeceğim bu konuda endişeniz olmasın. İlgilenen arkadaşların Discord adreslerini bekliyorum.
Son düzenleme: