Bulundu (Ücretli) Yeni nesil skywars plugin paketi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DangerYusuf

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
77
Minecraft
DangerYusuf

Discord:

DangerYusuf#6617

Merhaba değerli forum üyeleri, başlıktanda görmüş olduğunuz gibi yeni nesil skywars plugin paketi arıyorum. Fakat piyasada dolaşan basit skywars pluginlerini ve ücretsiz skywars plugin paketlerini istemiyorum.

Solo ve takım'dan oluşmak üzere (insane, mega gibi modların olmadığı) kit kafes, meydan okuma, seviye v.b (istediğin özellikler var sadece şu yok diyeceğiniz birşey olursa gene kabul görürüm.) özelliklerin düzenlenebileceği bir paket istiyorum eğer böyle bir pakete sahip olan ve satan bir kişi varsa lütfen bana ulaşsın. (Paketin ücreti değerinin üstünde olmazsa sevinirim çünkü bazı paketlere değerinin üstünde fiyat biçiliyor.)

Merhaba değerli forum üyeleri, başlıktanda görmüş olduğunuz gibi yeni nesil skywars plugin paketi arıyorum. Fakat piyasada dolaşan basit skywars pluginlerini ve ücretsiz skywars plugin paketlerini istemiyorum.

Solo ve takım'dan oluşmak üzere (insane, mega gibi modların olmadığı) kit kafes, meydan okuma, seviye v.b (istediğin özellikler var sadece şu yok diyeceğiniz birşey olursa gene kabul görürüm.) özelliklerin düzenlenebileceği bir paket istiyorum eğer böyle bir pakete sahip olan ve satan bir kişi varsa lütfen bana ulaşsın. (Paketin ücreti değerinin üstünde olmazsa sevinirim çünkü bazı paketlere değerinin üstünde fiyat biçiliyor.)
Merhaba, tam istediğiniz eklenti paketini yapabilirim tüm isteklerinizi belirtebilir ve tam isteklerinizi karşılayacak bir eklenti paketine sahip olabilirsiniz tamamiyle güncel eklentiler kullanmaktayım sıfır'dan yapıyorum discord'dan istek gönderdim.

Discord üzerinden istek yolladım.

Konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl