WhuryBaris#0001
Ne güvencesi istiyorsun anlıyamadı burada ne güvenceği verilcekse artıkArkadaşın Herhangi Bir Güvence Sağlayamadı.
Kopyalayıp birleştirip bir şey yapıp yapmadığını anlayamayabilir veya dolandıracağından/eksik iş yapacağından şüphelenebilir, bir müşterinin freelancherlardan vs. eski müşterileri, referans çalışmaları sorgulaması bence mantıklı bir durum.Ne güvencesi istiyorsun anlıyamadı burada ne güvenceği verilcekse artık
Discord'dan bana ulaşın.Yeni Bir Sunucu Açıyorum Ancak Satışlarımı Web Sitesinden Yapıcam Ve Ücretli WebScript Arıyorum Önerilerinizi Bekliyorum
мυнαммєт кααη#5461
Bugun Ödemeyi Yap Yarın Scripti Alırsın Diyor Arkadaş Çok Akıllı, Tamam Bari Bir Kaç Resmini At Diyorum Gidiyor Bana Başka Sunucuların Web Sitelerine Girip SS Alıp Atıyor, Mükemmel Güvence, Mükemmel Dolandırıcılık :)Kopyalayıp birleştirip bir şey yapıp yapmadığını anlayamayabilir veya dolandıracağından/eksik iş yapacağından şüphelenebilir, bir müşterinin freelancherlardan vs. eski müşterileri, referans çalışmaları sorgulaması bence mantıklı bir durum.
мυнαммєт кααη#5461
İstek GönderdimDiscord'dan bana ulaşın.
мυнαммєт кααη#5461
Başarınızı Yakından Takip Ediyorum, Devamını Dilerim :)Merhaba. Fiyatlarımız pahalı geldiyse 28-29-30-31 Ekim tarihlerinde indirimimiz olacak. Bu fırsattan yararlanabilirsiniz.
99 liralık paket 49 TL
199 liralık paket 99 TL
299 liralık paket ise 199 TL olacak.
Yurt dışı kaynaklı yazılımlar büyük ihtimalle işinizi görmeyecek. Bunun iki nedeni var:
1) Türkçe destek alamayacaksınız. Ve bu tür karmaşık sistemlerde bu çok önemlidir.
2) Bu yazılımlar premium sunuculara özel yazıldığı için birçok sistem crack sunuculara uymuyor. İmkansız demiyorum ama gereksiz bir zorluk çıkıyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!