Çözüldü Ücretli ve Ücretsiz Olmak Üzere, En İyi Anti-Cheat Plugini Hangisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

justt_

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
10
Minecraft
Justt_

Discord:

.justt_

Doğrusu yabancı forumlar olsun, ürünlerin sayfalarındaki yorumları olsun, yeterli bir araştırma yaptım diye düşünüyorum ve sanırım ücretli olarak en iyi Anti-Cheat, Spartan. Ücretsiz olarak ise Negativity Anti-Cheat. Gerçi zaten bir arkadaşım Spartan Anti-Cheat'i kullanıyor ve öneriyordu. Kullanım kolaylığı vs. yani sağlam ve iyi bir Anti-Cheat olduğunu düşünüyorum. Fakat ben bu düşüncelerimle kalmak istemiyorum ve sizlerin de görüşlerini merak ediyorum. Yani Anti-Cheat için bir karar vermekte zorlandım açıkçası. Ayrıca elbette sunucularımız için Anti-Cheat, gerçekten önemli ve olmazsa olmaz bir parça. Bu konu hakkında fikrini belirten herkese teşekkür ederim :) ❤

Spartan'dan uzak durun hocam, ücretliydi, insanlar verdikleri paraya değmediği için bir ton şikayet alınca ücretsize çevirdiler, bir ton yanlış kararlar veriyor hile olmayan kişilere hile diyor dümdüz yürüyen adama uyarı atıyor optimizasyonu berbat aşırı laglıyor direk rezalet bir eklenti. spigotta 1 yıldız ratingleri var ki spigotta bu kadar düşük yıldız almak zaten ciddi bir şey. Yabancı forum demişsiniz ama yabancı forumların %90'ı spartanı haklı olarak kötüler. Tarafsız herhangi bir sosyal mecrayı araştırırsanız spartanın ne kadar kötü olduğunu anlayabilirsiniz. Ücretliler arasından uygun fiyatlı ve işinizi görecek olan AC (anticheat yani antihile kısaltması) Vulcan'dır, vulcanı uygun bir farklı antihile ile kombolayıp (başka bir antihile ile beraber kullanmak) hilelerin çoğunluğunu algılayabilirsiniz, Vulcandan daha iyi olup ama daha pahalıya olan AC'ler var elbette, Vulcan fiyat performans bir seçenek, en iyi ücretli antihile Polar'dır. Diğer ac'leri kullanan sunucularda çalışan bir çok hile Polar'da çalışmıyor. Manuel yetkilinin kontrol etme gereksinimini baya azaltıyor

Negativity AC'sini duydum ama günümüzde pek kullanılan bir AC değil ayrıca desteği bırakılmış yazıyor en son update 1 sene önce almış, Ücretsiz en iyi antihileler GrimAC ve Themis'dir, matrix de kullanan var ama matrixe rezil diyenler de baya var. kendim kullanmadım, ama grimac ve themis spartanı kendi başlarına tekler.

Son düzenleme:
Şu anda herkes Vulcan + Grimac kullanıyor ama ücretli ve iyi bir şey istiyorsan PolarAC'ye bakabilirsin eskiden sıkıntıları vardı ama düzelttiler diye duydum.

Çok teşekkür ederim görüşlerinizi paylaştığınız için. Gerçekten yardımcı oldunuz sağ olun :) İyi günler dilerim :heart:

apolar alırsan hileden yana pek sıkıntı cekmezsın

Doğrusu yabancı forumlar olsun, ürünlerin sayfalarındaki yorumları olsun, yeterli bir araştırma yaptım diye düşünüyorum ve sanırım ücretli olarak en iyi Anti-Cheat, Spartan. Ücretsiz olarak ise Negativity Anti-Cheat. Gerçi zaten bir arkadaşım Spartan Anti-Cheat'i kullanıyor ve öneriyordu. Kullanım kolaylığı vs. yani sağlam ve iyi bir Anti-Cheat olduğunu düşünüyorum. Fakat ben bu düşüncelerimle kalmak istemiyorum ve sizlerin de görüşlerini merak ediyorum. Yani Anti-Cheat için bir karar vermekte zorlandım açıkçası. Ayrıca elbette sunucularımız için Anti-Cheat, gerçekten önemli ve olmazsa olmaz bir parça. Bu konu hakkında fikrini belirten herkese teşekkür ederim :) ❤
Bütçen varsa polar ama lisanslı tek seferlik ürün istersen Vulcan veya Spartan da önerebilirim o da iyi zamanında kullandım

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl