Tanıtım [ÜCRETLİ] SternalSpigot - 1.8.8 | Async | v6.0

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uniquiex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beğenmedim böyle saçma lisans sistemi yapan forklar sorunlu piyasada daha iyi forklar var ayrıca 1.8 sv yerine 1.16.5 geçin kafanız rahatlasın
Forkun özelliklerine dikkat edersen pvp odaklı düşünmüşler sanırım. Pvp kitlesi de şuan için 1.8'de. Ama bende beğenmedim lisans sistemini.

Peki ya makine değiştirmeye karar verirsek lisansı yeniliyorsunuzdur inşallah? Fawe sorunlarının çözülmesi lazım ama :D
Makine değiştirdiğin zaman plugin sahibiyle görüşerek yeni hwid'i verip lisansını değiştirebilirsin. Ayrıca Fawe Forkun değil "FAWE"in sorunu.
Beğenmedim böyle saçma lisans sistemi yapan forklar sorunlu piyasada daha iyi forklar var ayrıca 1.8 sv yerine 1.16.5 geçin kafanız rahatlasın
Daha iyi bir fork dediğin evet $90 falan Doğrudur. 1.16.5 sunucuya geçmememizin sebebi Minecraft oyuncularının Ağırlıklı olarak HALA 1.8 tayfa olmasıdır

Forkun özelliklerine dikkat edersen pvp odaklı düşünmüşler sanırım. Pvp kitlesi de şuan için 1.8'de. Ama bende beğenmedim lisans sistemini.
Diğer Lisans sistemlerinden (yml dosyasına lisans yerleştirdiğiniz v.s) kırılması daha zor olan bir lisans sistemi kullanılıyor bu forkta

Bence lisans sistemi gayet temiz ve forkun herhangi bir sorunu da yok ayrıca 1.16.5 e geçince kafan daha da ağrıyor

Hello, im the Author of SternalSpigot, im here to reply somethings.

License System: The license system works with the System Hardware ID, 1 license equals to 1 machine, If you change to another machine, we will renew your license for that machine if you request the change (If you think the license system is ridiculous, that's my problem, Thanks).
FastAsyncWorldEdit: That's not a problem from my side, is a problem from FAWE itself.
Version: There's any reason that why SternalSpigot is 1.8.8, the mainly reason is for the PVP Servers, the second reason is for providing a good performance for lobby's servers, i think you shouldn't use a 1.16.5 server for a Lobby Server (Of course, if you wan't to kill your resources needlessly )

License System: The license system works with the System Hardware ID, 1 license equals to 1 machine, If you change to another machine, we will renew your license for that machine if you request the change (If you think the license system is ridiculous, that's my problem, Thanks).
FastAsyncWorldEdit: That's not a problem from my side, is a problem from FAWE itself.
Version: There's any reason that why SternalSpigot is 1.8.8, the mainly reason is for the PVP Servers, the second reason is for providing a good performance for lobby's servers, i think you shouldn't use a 1.16.5 server for a Lobby Server (Of course, if you wan't to kill your resources needlessly )
"Siteye girdi ve hiç bir şey anlamadığı için google çeviri kullanmıştır :)"
"He entered the site and used google translation because he did not understand anything :)"

Eline sağlık güzel iş.

yani 1.8 geçti artık bea 1.16.5 cıkarında görelim kullanalım

Ok congratulations for this comment you proved that you are very knowledgeable now :) :)

It is also none of your business!
Also, this is not your job to say 'Change to 1.16.5', if i want to make a 1.8.8 fork, that's my problem, if you don't like it, don't comment, thanks.

(Google translator -> English)

Thx for information :)

yani 1.8 geçti artık bea 1.16.5 cıkarında görelim kullanalım

Belki senin için geçmiş olabilir ama Multiplayer oyuncuları incelersen Hala büyük çoğunluğun 1.8 oynadığını görebilirsin ve Lew'in söylediği gibi Lobi sunucusu için 1.8'den mantıklısı yok. Ve PvP sunucuları için düzenlenmiş bir fork.

"Siteye girdi ve hiç bir şey anlamadığı için google çeviri kullanmıştır :)"
"He entered the site and used google translation because he did not understand anything :)"

Eline sağlık güzel iş.

Çeviri kullansa da anladığını Yazdığı şeyleri okuyarak, bu konuda dönen muhabbetlere ve şikayetlere NET cevap verdiğini anlayabilirsin.

Moderatör tarafından düzenlendi:
- Sunucuyu bakıma almadan çalışmak için kullanılan farklı uyrukta bir makine.
- Oyunların hepsini aynı makine üzerinde tutmamak.
- Türkiye şartlarından dolayı sürekli makine değiştirmek.
- Saat farklarından dolayı ve geliştiricinin de bir hayatı olmasından dolayı sürekli iletişime geçememe.

Bunlar benim lisans sistemini sevmeme nedenlerim. Son ikisi tam olarak bir sorun teşkil etmese de bir işleyişte gecikmeye neden olabilecek şeyler. Geri kalan her özelliklerle kendini bana sevdirmeyi başardı paramın bollaştığı bir arada her ne kadar kullanmayacak bile olsam emeğe saygı amaçlı alacağım.

Son düzenleme:
- Sunucuyu bakıma almadan çalışmak için kullanılan farklı uyrukta bir makine.
- Oyunların hepsini aynı makine üzerinde tutmamak.
- Türkiye şartlarından dolayı sürekli makine değiştirmek.
- Saat farklarından dolayı ve geliştiricinin de bir hayatı olmasından dolayı sürekli iletişime geçememe.

Bunlar benim lisans sistemini sevmeme nedenlerim. Son ikisi tam olarak bir sorun teşkil etmese de bir işleyişte gecikmeye neden olabilecek şeyler. Geri kalan her özelliklerle kendini bana sevdirmeyi başardı paramın bollaştığı bir arada her ne kadar kullanmayacak bile olsam emeğe saygı amaçlı alacağım.
Bunlar doğru sebepler bu konuda haklısın. Ama bir de yapımcı tarafından bakarsan, Ürünün lisansının kırılması ne kadar zor ise yapımcının ürünü daha güvendedir demektir. Sebepler haklı sebepler hatta ÇOK DOĞRU sebepler.

Sanırım bu konuda yapabileceği tek iyilik lisans aktarımını otomatikleştiren bir sistem tasarlamak.
Bunlar doğru sebepler bu konuda haklısın. Ama bir de yapımcı tarafından bakarsan, Ürünün lisansının kırılması ne kadar zor ise yapımcının ürünü daha güvendedir demektir. Sebepler haklı sebepler hatta ÇOK DOĞRU sebepler.

güzel denilebilir iyi forumlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl