Tanıtım [ÜCRETLİ] SternalSpigot - 1.8.8 | Async | v6.0

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uniquiex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.349
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Uniquiex

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
35
Minecraft
Uniquiex

Discord:

Uniquiex

Selamlar Sizlere Dominik Cumhuriyeti'nden bir arkadaşımın yazdığı SternalSpigot isimli bir forku tanıtacağım.

Kendi sunucumda bu forku kullanacağım sebebi ise:
Fork tamamen Async şekilde kodlanmış ve Çok hafif çalışma prensibine sahip. Makinenizi yormayan ve Düşük ram kullanımıyla yüksek oyuncu ve entity değerlerine çıkabilirsiniz.
Lazarus HCF Core Pluginini destekliyor ve daha bir çok pluginin rahat çalışması için çalışmalara devam ediliyor. Fork sürekli güncellenerek daha iyi hale gelmesi için çabalanıyor.

PEKİ BU FORK KULLANICILARA NE SAĞLIYOR?

- Async vuruş (hit) kontrolü (varsayılan olarak aktif değil.)
- AntiReach Modülü (Kaldırıldı, Yeniden kodlanıyor.)
- Eş zamansız Paket gönderimi
- Eş zamansız İksirler (Kaldırıldı, Yeniden kodlanıyor)
- Eş zamansız dosya kaydı

- Anti Crash Sistemi ( SternalSpigot büyük ve güçlü crash kontrol ve koruma özelliğine sahip. Birçok eklentinin (ExploitFixer gibi) spigot versiyonunun sağladığı korumayı sağlıyor.)
- Performans (İyi bileşenler olmadan bir makinede 200'den fazla oyuncu ile mükemmel çalışabilir)
- Daha az bellek kullanımı (256mb bellek ile sunucu rahatça çalışabilir.)
- Yeniden Kodlanmış Spawner sistemi (SkyBlock sunucular için daha iyi)
- Optimize çalışan kızıltaş sistemi
- Anti CrashSign (SternalSpigot, Kötü niyetli Clientlerin 50+ satırdan fazla sunucuya crash atan Tabelaları tespit edip engeller.)
- Knockback (Geri tepmeleri profillere.)
- FastMath Kütüphanesi (Jafama)

Komutlar & Yetkiler
/setslots (sternalspigot.setslots) => Sunucuyu kapatmadan slot sayısını değiştirebilirsiniz.

/settps (sternalspigot.settps) => Sunucunun TPS'ini (Saniye başına gerçekleşen işlem değerini (Varsayılan olarak 20'dir) değiştirebilme imkanı)
/knockback (sternalspigot.knockback) =>

Uyumsuzluklar

- FastAsyncWorldEdit. (Plugin kaynaklı)

Lisans satın alındıktan sonra birkaç dakika beklemeniz gerekir!

Anlatabileceklerim bunlar. Konu tasarımına aldırış etmeyin kullanabileceğim tek görsel performans görselleri idi. Fork'un market sayfasına
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ulaşabilirsiniz. Şu an ki dolar kuruna rağmen $8.2'lık bir fiyat sunulmuş. Satın alanlara şimdiden Hayırlı olsun ve Teşekkürler!

1611841679452.png

1611841687750.png

Son düzenleme:
Lazarusu destekliyor.. ve 1.8?

*ben ve agalar hcf açmaya giderkene*

========== GÜNCELLENDİ==========

Çok başarılı bir fork olmuş herkese de kullanması konusunda tavsiye ederim

FastAsyncWorldEdit'i Paper ile birlikte kullanıyorum yine de Hata vere vere çalışıyor.
Lisans mantığını anlamadım. Bunu satın alan birisi ya hub sunucu kuruyor ise? Bütün sunucularına ayrı ayrı satın almak zorunda mı?

Lisans mantığını anlamadım. Bunu satın alan birisi ya hub sunucu kuruyor ise? Bütün sunucularına ayrı ayrı satın almak zorunda mı?
Lisans HardwareID (Disk ID'si) olarak veriliyor Yani Aynı makinedeki bütün sunuculara kullanabilirsin yani Şu şekilde Bir VDS'in var ve içinde 7 tane Sunucu var Lisansını o VDS'e alıyorsun 7 sunucunun 7 sinde de kullanabilirsin. Yalnızca VDS Değil Dedicated de olsa sonuç olarak lisans Harddisk ID'n olduğu için Aynı makinede istediğin kadar kullanabilirsin. Fakat farklı bir Makine daha kullanıyorsun o makinedeki sunucular için yeniden alman gerekiyor.

Lisans HardwareID (Disk ID'si) olarak veriliyor Yani Aynı makinedeki bütün sunuculara kullanabilirsin yani Şu şekilde Bir VDS'in var ve içinde 7 tane Sunucu var Lisansını o VDS'e alıyorsun 7 sunucunun 7 sinde de kullanabilirsin. Yalnızca VDS Değil Dedicated de olsa sonuç olarak lisans Harddisk ID'n olduğu için Aynı makinede istediğin kadar kullanabilirsin. Fakat farklı bir Makine daha kullanıyorsun o makinedeki sunucular için yeniden alman gerekiyor.
Peki ya makine değiştirmeye karar verirsek lisansı yeniliyorsunuzdur inşallah? Fawe sorunlarının çözülmesi lazım ama :D

Beğenmedim böyle saçma lisans sistemi yapan forklar sorunlu piyasada daha iyi forklar var ayrıca 1.8 sv yerine 1.16.5 geçin kafanız rahatlasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl