Ücretli Skript Satışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DwordGG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.516

Helal ve ya Haram'mı Olur

• Helal Olur

Oy: 3 60,0%
  • Haram Olur

Oy: 2 40,0%

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DwordGG

O Bir İnsan
Ekip Yöneticisi
MinePass
Premium
Elmaslar
888
Minecraft
DwordGG

Discord:

DwordGG#2855

Merhaba Arkadaşlar

Birisinin Yapmış olduğu Skripti
Alıp Editletip Satarsak Para Helal Olurmu

Skriptin asıl sahibinden izin alarak paylaşırsan cebine 3-5 ateşlersen bir şey olmaz :) (skriptin toplam değeri 5tl çaktırmayın)

Senin Yaptığın Paketi Satsam Ayıp Olmaz mı?

senin dediğin şöyle bi mantık "editlemek" Mesela [--NW] Selam [KloreNW] selam gibi yapmak ama şöyle yaparsan, bi plugin üzerine sk yazarsan alıntı olmaz.

herkes satiyo istersen sen de satabilirsin

Adamım skripte ilk başladıgım zamanlarda çok az bilgim vardı tabi o zamanlar forum diye birşey bilmiyoorum bir sunucda bir arkadaşdan coin sistemi istemişdim bana 15TL karşılıgı forumda payalşılmış olan coin sistemini satmışdı sonra ögrenince çok zorumda gitmişdi :( Ama sen çok fazla eklenti eklediysen evet satarsın :) Ama terbiyesizlik olur..

Adamım skripte ilk başladıgım zamanlarda çok az bilgim vardı tabi o zamanlar forum diye birşey bilmiyoorum bir sunucda bir arkadaşdan coin sistemi istemişdim bana 15TL karşılıgı forumda payalşılmış olan coin sistemini satmışdı sonra ögrenince çok zorumda gitmişdi :( Ama sen çok fazla eklenti eklediysen evet satarsın :) Ama terbiyesizlik olur..
Normalde Mute Menülü Skripti Ben Bunu Spawner Menü Yaptım

Asıl kişiden izin al ancak bir kaç fazladan özellik ekliyebilirsin.

Eğer Skripti Editlersen Mesela Mute Menülü Skripti Ben Bunu Spawner Menü Yaptım

Eğer Skripti Editlersen Mesela Mute Menülü Skripti Ben Bunu Spawner Menü Yaptım
sen menü yapmayı bilmiyormuşsun ymuteden almışsın bunda bir sakınca yok eklediğin şeyler ve fikir sana ait

sen menü yapmayı bilmiyormuşsun ymuteden almışsın bunda bir sakınca yok eklediğin şeyler ve fikir sana ait
Emindeğilim Boş Verdim Zaten Skripti
Onaylı Satıcı Gelsin Yapacak Olduğum Bir Skripti Göstereceğim

Editlemek Derken Neyi Kastediyorsun ?
---Craft'ı -----Craft Fln Yaparsan Terbiyesizlik Olur.
Ama Senin Dediğin Gibi Mute Menüsünü Spawner Menüsü Yaparsan Asıl Sahibinden İzin Al Derim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl