ImHer
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 2
- Minecraft
- weldemort
Discord:
jjasos
Herkeze selamlar kendi açıcağım minecraft sunucusu daha doğrusu 3.sezonunu açıcağımız sunucu ilk 2 sezonda güzel bir aktiflik başarı elde etmiş yeni sezonumuzda yeni bir isim ve yeni isimlerle başlamayı planlıyoruz yatırımıcımız bulunuyor profosyonel bir altyapımız bulunuyor discord sunucumuz hazır şuanda düşüncemiz yaz bitmesine yakın olduğundan townyi açmiyacağız normalde towny açılıcaktı ama geç kaldık bunun için trappvp açmayı planlıyoruz aradığımz kişiler
Ortak sunucuya ortak olucak biri towny içinde dail sw ile ilgilenebilicek suncuyu yönetebilicek topluluğu yönetebilicek zamanını verebilicek
Geliştirici zamanını ayırabilicek plugin kodlayabilicek sorunları çözebilicek
admin yetkili alımları ile ilgilenebilicek sunucu için oyunculara yardım edebilicek
Aac hileleri izleyebilicek kont alabilicek sunucudaki hileleri engelleyebilicek
Moderatör Kendinden alt yetkilileri denetliyecek oyunculara yardım edicek
Rehber chati takip edicek sorunlara çözüm bulucak chatte mute / unmu ile düzgünlüğü sağliyacak çözemediği sorunlarda moderatöre danışıcak
bunlardan geliştirici ve Ortak olmak isteyen kişi +16 olucak zamanını sunucuya ayırabilicek +16 olmayanlara istisna yapılabilir durumunuza ve bilginize göre
Admin,Moderatör ve Aac olmak isteyenler +13 olmalı günde 2 saat oynayabilmeli sunucuda
Rehber olucaklar +13 olmalı 1 saatini oyuna ayırmalı ve chati takip etmeli
rehberden başlayarak terfi alabilir veya direk başvurunuza göre o rankta olabilirsiniz en önemli kriter aktiflik sağlamanız katılmak isteyenlerin hepsini dcsi olmalı zorunludur
geliştirici ve ortak projeden kazanç sağlayabilir adminde aktifliğine göre sağlayabilir katılmak isteyenler dc : jjasos istek atabilir
Ortak sunucuya ortak olucak biri towny içinde dail sw ile ilgilenebilicek suncuyu yönetebilicek topluluğu yönetebilicek zamanını verebilicek
Geliştirici zamanını ayırabilicek plugin kodlayabilicek sorunları çözebilicek
admin yetkili alımları ile ilgilenebilicek sunucu için oyunculara yardım edebilicek
Aac hileleri izleyebilicek kont alabilicek sunucudaki hileleri engelleyebilicek
Moderatör Kendinden alt yetkilileri denetliyecek oyunculara yardım edicek
Rehber chati takip edicek sorunlara çözüm bulucak chatte mute / unmu ile düzgünlüğü sağliyacak çözemediği sorunlarda moderatöre danışıcak
bunlardan geliştirici ve Ortak olmak isteyen kişi +16 olucak zamanını sunucuya ayırabilicek +16 olmayanlara istisna yapılabilir durumunuza ve bilginize göre
Admin,Moderatör ve Aac olmak isteyenler +13 olmalı günde 2 saat oynayabilmeli sunucuda
Rehber olucaklar +13 olmalı 1 saatini oyuna ayırmalı ve chati takip etmeli
rehberden başlayarak terfi alabilir veya direk başvurunuza göre o rankta olabilirsiniz en önemli kriter aktiflik sağlamanız katılmak isteyenlerin hepsini dcsi olmalı zorunludur
geliştirici ve ortak projeden kazanç sağlayabilir adminde aktifliğine göre sağlayabilir katılmak isteyenler dc : jjasos istek atabilir