Ücretli (Premium) eklentilerin destegi forumda kısıtlansın.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan malii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 502
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

malii

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
5
bir suru kisi leak eklenti kullanip forumda konu aciyor. Destek vermiyoruz diyincede hemen yok oyle yok boyle diye bizi kandirmaya çalışıyorlar.

Madem satin aldin o zaman git eklentinin discord sunucusuna ordan destek al. Buna önlem olarak premium eklentilerin desteği forumda verilmeyebilir veya baska birsey yapılabilir.

Öncelikle Merhabalar

Forumda herhangi leak eklenti tespitinde yardım sağlamıyoruz.

bir suru kisi leak eklenti kullanip forumda konu aciyor. Destek vermiyoruz diyincede hemen yok oyle yok boyle diye bizi kandirmaya çalışıyorlar.

Madem satin aldin o zaman git eklentinin discord sunucusuna ordan destek al. Buna önlem olarak premium eklentilerin desteği forumda verilmeyebilir veya baska birsey yapılabilir.
Eklenti sahipleri genelde yabancı olduğu için sağlıklı bir iletişim bazen kurulamayabiliyor. Leak eklenti olduğunda zaten genellikle ortaya çıkıyor.

Eklenti sahipleri genelde yabancı olduğu için sağlıklı bir iletişim bazen kurulamayabiliyor. Leak eklenti olduğunda zaten genellikle ortaya çıkıyor.
çeviri (DEEPL)

@Apcu Kral dün 3 leak itemsadder geldi adam satın aldım diyor ne yapacağız fatura mı isteyeceğiz

@Apcu Kral dün 3 leak itemsadder geldi adam satın aldım diyor ne yapacağız fatura mı isteyeceğiz
Lisansı aldığı yer üzerinden ekran görüntüsü isteyebiliriz belki. Ya da Discord ismini alıp LoneDev'in Discord sunucusunda müşteri rolü var mı kontrol edilebilir.

Merhabalar destek şefi olarak size cevap vereyim.

Forum destek ekibi olarak amacımız insanlara olabildiğince destek vermek. Burada insanlar istedikleri her konuda bizden destek isteyebilir. Buna kimse karışamaz ve buna karışılırsa forumların bir amacı kalmamaya başlar.

Forum üstünde leak eklenti kullanan bir üye tespit edildiği durumda bu üyeye destek verilmez. Ancak satın alan bir üye varsa ve bu üye burada destek konusu açtığı durumda yardım ederiz. Forum üstünde bu tarz eklentileri premium alıpta destek konusu açan ve bu eklentilerin bir desteğinin olduğunu bile bilmeyen kişiler bulunmakta veya İngilizce destek almak istemeyen alsa bile bunlardan bir şey anlamayan ve Türkçe destek isteyen bir çok kişi bulunmakta.

Destek ekibi olarak tabi ki bizim de bilebileceğimiz şeylerin sınırı bulunmakta. Bu gibi durumlarda kendi aramızda konuları paslaşıyoruz ve çözülemediyse tüm forum ekibi olarak konuya destek sağlamaya çalışıyoruz. Fakat bizim bilgimiz dışında ise bu sefer eklenti geliştiricisine yönlendime yaparız.

Siz ne düşünüyorsunuz? @xKnor

Aynen kisitlanmali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl