Bulundu [ÜCRETLİ] PLUGİN&SİSTEM EDİTLEYECEK/TÜRKÇELEŞTİRECEK KİŞİ ARANIYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TheRoemas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TheRoemas

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
1
Minecraft
ToreansYTR
Merhabalar arkadaşlar konu başlığından da gördüğünüz gibi, şu sıralar gündelik hayatta yoğunluklar yaşıyorum bu sebepten dolayı yapım aşamasında olan sunucumdan bazı işler paslayacağım. Örneğin, size bir plugin confingi göndereceğim onun türkçeleştirilmesini isteyeceğim veya size market fiyatlarını ve hangi eşyaları koyacağınızı söyleyeceğim, bana onu yapıp göndereceksiniz gibi... Yani size confingler veya menüler göndereceğim kendi localinizde bunları ayarlayıp, editleyip veya türkçeleştirip bana geri göndereceksiniz. 3-5 adet iş var elimde sadece yani öyle onlarca iş değil. Zamanı olan biri 1 günde bile yapabilir muhtemelen. Dediğim gibi ücretli bir iştir çalıştığım arkadaşa ücretini ödeyeceğim. Ücret detayı veremiyorum detaylı görüşürsek size işleri saydıktan sonra sizden fiyat alacağım anlaşabilirsek devam ederiz zaten. Teşekkürler, iyi forumlar.

Discordum benjamin17 üstünden benimle iletişime geçebilirsiniz.

HeisenSetups olarak, en iyi konfigürasyon konusunda sizlere yardımcı olmak isteriz.

discordum wastylerdurden iletişime geçebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl