Bulundu Ücretli Minecraft Yetkilisi Aranıyor (Plugin + Builder)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mcsam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 181
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mcsam

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar selamlar,

Yeni kuracağım Minecraft Survival 1.20.4 sunucusu için ücretli ekip arkadaşı arıyorum. Ücreti mukabilinde bana ilk açılış sürecinde yardımcı olmalı, ilerleyen süreçlerde duruma devam edeceğim bir arkadaş lazım.

Ne istiyorum?

- Plugin: Popüler pluginlerin kurulumu
- Builder: Oyun içi isteklerimin gerçekleştirilmesi (Örneğin market kur şu ürünleri koy vb. işler olacaktır)

bunların haricinde ekstra bir isteğim olmayacak. Vereceğim ücreti discord üzerinden konuşabiliriz sizinde önerinizi almak isterim.

Discord adresim aşağıda ki görselde yer alıyor, ilgilenen arkadaşlarımdan şimdiden teşekkür ederim.

Discord adım:
1742501618334.webp

Son düzenleme:
Arkadaşlar selamlar,

Yeni kuracağım Minecraft Survival 1.20.4 sunucusu için ücretli ekip arkadaşı arıyorum. Ücreti mukabilinde bana ilk açılış sürecinde yardımcı olmalı, ilerleyen süreçlerde duruma devam edeceğim bir arkadaş lazım.

Ne istiyorum?

- Plugin: Popüler pluginlerin kurulumu
- Builder: Oyun içi isteklerimin gerçekleştirilmesi (Örneğin market kur şu ürünleri koy vb. işler olacaktır)

bunların haricinde ekstra bir isteğim olmayacak. Vereceğim ücreti discord üzerinden konuşabiliriz sizinde önerinizi almak isterim.

Discord adresim aşağıda ki görselde yer alıyor, ilgilenen arkadaşlarımdan şimdiden teşekkür ederim.

Discord adım:
Ekli dosyayı görüntüle 261163
Bizim İle Discord Üzerinden İletişime Geçebilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İstek gönderildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl