Gerçekten çok detaylı yazmışsın teşekkür ederim fakat şuan vaktim olmadığı için bunu ücretli yaptırma gereği duydum.Selam bunun için kimseye ücret ödemene gerek yok şimdi beni dinle
ADIM 1: LUCKPERMS.JAR kurulumunu yapıp veri depolama sistemini ve diğer sunucularındaki luckperms eklentileri ile
bağlantını oluştur
ADIM 2: bu linktenaşağıdaki jarı indir Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
GroupManager Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ADIM 3: içinde yetkilerinin bulunduğu group Manager eklentisini .jar ve klasörünü paketine yükle
ADIM 4: yukarıdaki tüm adımları yaptıktan sonra sunucunu başlat ve oyun içinden /migrate-groupmanager komutunu kulan
ADIM 5: HEPSİNİ YAPTIKTAN SONRA SUNUCULARINA STOP ÇEK VE GROUPMANAGER DOSYALARINI VE .JARI MASAÜSTÜNE AT
ADIM 6: luckperms de seçtiğin depolama yöntemini kontrol et ve permlerin VE yetki GRUP larının oluştuğunu teyit etmek için
mysql veya mongodb yada normal dosyalama metodu artık ne seçtiysen kontrol et ve sonra group manager e ait dosyaları silebilirsin.
TEBRİKLER 6 ADIMDA İŞLEMİ TAMAMLADIN İYİ ÇALIŞMALAR
DangerYusuf#6617
LuckPerms'de ki Gruplarımı ve Yetkilerimi > GroupManager'e taşınmasını istiyorum.İstediğiniz şey LuckPerms'ten GroupManager'e mi aktarmak yoksa tam tersi mi ?
Evet fakat henüz o tarz bir kişi iletişime geçmedi ^^Onaylı satıcı veya takım flamasına sahip kişilere ulaşabilirsiniz. Diğer kişilere ulaşırsanız dolandırılma oranınız bir hayli yükselir.
Yardımcı olursanız tabi kii emeğenizin karşılığı bir şekilde veririm.Discord dan ulaşabilirsin bana her şey para değil ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!