Ücretli logo yapacak kişi aranır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_Arda__

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
I_Arda_I

Discord:

_Arda#7514

Ücretli logo yaptırmak istiyorum discord dan ulaşın _Arda#7514 (Bütçe 50TL)

Örenk Tasarımlar;

Ekli dosyalar

• rnek.jpg
    rnek.jpg
    14,7 KB · Görüntüleme: 14
  • rnek2.jpg
    rnek2.jpg
    220 KB · Görüntüleme: 15
  • örnek3.png
    örnek3.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 11
  • örnek4.png
    örnek4.png
    847,7 KB · Görüntüleme: 8
  • rnek5.jpg
    rnek5.jpg
    463,2 KB · Görüntüleme: 12
50 TL'ye bu tarz güzel, detayına girilmiş logolar alamazsınız. Ama bütçenizi artırabilirseniz yardımcı olurum.

50 TL'ye bu tarz güzel, detayına girilmiş logolar alamazsınız. Ama bütçenizi artırabilirseniz yardımcı olurum.
Benim okadar bilgim yok fakat 50 TL ne demek kardeşim ?! Bu zamanda değil 50 tl 10 tl zor kazanılıyoken 50 tl demene şaştım. Cinema 4D den 3D text yapıcaksın ayna texturesi ekliyiceksin gölgesi efekti fln arkayada bitane kılıç ek olarak desen filan al sana logo 50 TL ne demek.

konu kilit logo satın aldım

Benim okadar bilgim yok fakat 50 TL ne demek kardeşim ?! Bu zamanda değil 50 tl 10 tl zor kazanılıyoken 50 tl demene şaştım. Cinema 4D den 3D text yapıcaksın ayna texturesi ekliyiceksin gölgesi efekti fln arkayada bitane kılıç ek olarak desen filan al sana logo 50 TL ne demek.
c4d'den hazır elementler ile logo oluşturmuyorum, kendim çiziyorum.

örn yapımda olan bir logo (%60):
resim_2021-03-23_234433.png

doğal olarak harcayacağım süreye göre fiyat biçiyorum. Bu tarz bir logoyu 350-500+ TL aralığında yapıyorum. Ki bu bence fazlasıyla uygun bir fiyat. Yurt dışında da bir çok örneğini görebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl