Anthony
Koydum Çalışma Masasını
Merhaba, Dostlarım ben @Anthony. Skyblock sunucumuz'da kullandığımız map'ı satmaya karar verdik. Boş duruyordu boşa gitmesini istemedik o yüzden satışa koyuyoruz. Spawn'ın fiyatı 50 TL'dir. Ve Spawn'ın sahibi @LySoon dur Görüntülere geçelim.
Arkadaşlar görüntüler yetmediyse. Demo sunucu da haritanın tamamını gösteririm
harita tamamen bize aittir. (Alıntı, Şematik vs.) Yazıp beni yormayın. Kanıtınız yoksa konuya mesaj atmayın lütfen.
Spawn Almak isteyen olursa skype adresim; payday789 ekleyebilir.
Satış izni @αєяσ¢ร tarafından alınmıştır.
not: Spawn'ı eğer satın alırsanız bir daha hiç bir yerde paylaşmayacağımızın bilgisini vereyim. Spawn tamamen size ait olmuş olur ister satarsınız ister paylaşırsınız burası bizi ilgilendirmez. Şunuda söylim. sunucunuza eğerki koruma koymazsanız ve mapınız çalınırsa bizi ilgilendirmez. Tamamen sizin sorumluluğunuz'da iyi günler :)
Arkadaşlar görüntüler yetmediyse. Demo sunucu da haritanın tamamını gösteririm
harita tamamen bize aittir. (Alıntı, Şematik vs.) Yazıp beni yormayın. Kanıtınız yoksa konuya mesaj atmayın lütfen.
Spawn Almak isteyen olursa skype adresim; payday789 ekleyebilir.
Satış izni @αєяσ¢ร tarafından alınmıştır.
not: Spawn'ı eğer satın alırsanız bir daha hiç bir yerde paylaşmayacağımızın bilgisini vereyim. Spawn tamamen size ait olmuş olur ister satarsınız ister paylaşırsınız burası bizi ilgilendirmez. Şunuda söylim. sunucunuza eğerki koruma koymazsanız ve mapınız çalınırsa bizi ilgilendirmez. Tamamen sizin sorumluluğunuz'da iyi günler :)
Son düzenleme: