Bulundu Ücretli Hile koruması hangisini kullanayim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DarkMera

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
2
Minecraft
BaySancak

Discord:

BaySancak

Skyblock sunucum için hile koruması için ne kullanayim sizce vulcan ve Matrix diyorlar ama sizce ikisininde kullanmalimiyim siz ne kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim

hocam skyblock gibi oyuncu yoğunluğu olan bir sunucuda hile koruması çok önemli vulcan ve matrix piyasadaki en bilinen iki anticheat ama ikisini aynı anda kullanmanı kesinlikle tavsiye etmem çünkü birbirleriyle çakışıyorlar ve oyuncuların lag yaşamasına sebep oluyor genelde seçim şu şekilde oluyor eğer daha stabil ve düşük false flag istiyorsan matrix tercih edebilirsin ama çok daha sert ve hızlı ban sistemi istiyorsan vulcan kullanabilirsin ben kendi deneyimimde matrixin güncel sürümlerinin skyblock tarzı sunucularda daha dengeli çalıştığını gördüm ayrıca anticheat yanında sadece tek plugin yeterli olmaz spigot veya paper optimizasyonları da önemli ayrıca nocheatplus gibi eski çözümleri kullanma çünkü artık güncel hilelere karşı etkisiz kalıyor sana tavsiyem ya matrixi tek başına kullanman ya da bütçen varsa premium anticheatlere bakman

Skyblock sunucum için hile koruması için ne kullanayim sizce vulcan ve Matrix diyorlar ama sizce ikisininde kullanmalimiyim siz ne kullanıyorsunuz yardımcı olursanız sevinirim
Ücretlerde sadece Polar anticheat iyidir. Ücretsiz olarak GrimAnticheat kullanmanı tavsiye ederim, Vulcan, Matrix ve birçok ücretli AntiCheatden kat kat iyidir.

Ücretlerde sadece Polar anticheat iyidir. Ücretsiz olarak GrimAnticheat kullanmanı tavsiye ederim, Vulcan, Matrix ve birçok ücretli AntiCheatden kat kat iyidir.
bazı yabancı forumlarda Poların bypass edildiğini duymuştum

Ben kendi sunucumda matrix + spartan + vulcan kullanıyorum sizede önereblirim ama otoban ı bi şekilde kapatmanızı öneririm

Spartan iş görür

Lightning grim kur geç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl