Bulundu Ücretli çalışacak mimar aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xsyasarxs2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.074
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xsyasarxs2

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16
Merhabalar arkadaşlar sunucumuzda ücretli çalışacak mimar aranıyor gerek spawnlar gerek arenalar olursun yapılacak mimariler için forum üzerinden özel mesaj yolu ile discord linkinizi atabilirsiniz detayları görüşebiliriz

Aynı beni tarif ediyosun :D

Forumda ONAYLI SATICI yetkisi olmayanlardan ürün almak , satmak yasaktır.

Konu günceldir.

Selamun Aleyküm Yaşım : 15 Ben Ücretsiz Yapabilirim Kardeşim Aslında Ücretli Yapıyorum CraftRise Adlı Sunucuya 100 Tl Bakiye Karşılığu Lobi Yaptım Ve Çok Beğenildi Lobidede Adımı Yazdım Benim Adımı Gördükleri İçin Mutluydum. Ama Serverin Lobisini Değiştirmişler. Neyse. FarmCraft Değilmi Serveriniz?. Zaten Ekli Bende. Size Bir Kaç Build Örneğim. 1 -] Yapımı 5 gün Aldı Hatta LegendCraftTR Adli Serverin Creative Yerinde Yapmıştım Uzun Zaman Önce Buyrun Resmi -]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
2-] Yapımı 3 Gün Aldı. Bu Build İse Kendi Serverimin Warp Marketi Buyrun Resmi -]
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
NOT : Dİscord Adresim : ItsLove00 Ama Pek Discord Kullanmam Telefon Numaramı Oyundan Verebilirim. Oyundaki Nickim : ItsLove İyi Oyunlar Dileriz. İyi günler. -TURKBUILDTEAM- / Bu Arada Admin Alımı Varsa Adminde Olabilirim Adminliğim Güzeldir / Hatta Direk Resmimleri Vereyim Bakın Bu 1. Yani Yapımı 5 Gün Olan LegendCraftTR Adlı Sunucudaki Creative Buildim
LegendCraftTR İlk Buildim.jpg

Şimdi İse Kendi Serverimdeki Warp Market
Kendi Serverimin Warp Marketi.jpg

ASLINDA DAHA COK BUİLDİM VAR HATTA BUNLARDAN KAT KAT DAHA İYİ AMA SS ALMAMIŞIM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl