Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar arkadaşlar sunucumuzda ücretli çalışacak mimar aranıyor gerek spawnlar gerek arenalar olursun yapılacak mimariler için forum üzerinden özel mesaj yolu ile discord linkinizi atabilirsiniz detayları görüşebiliriz
Selamun Aleyküm Yaşım : 15 Ben Ücretsiz Yapabilirim Kardeşim Aslında Ücretli Yapıyorum CraftRise Adlı Sunucuya 100 Tl Bakiye Karşılığu Lobi Yaptım Ve Çok Beğenildi Lobidede Adımı Yazdım Benim Adımı Gördükleri İçin Mutluydum. Ama Serverin Lobisini Değiştirmişler. Neyse. FarmCraft Değilmi Serveriniz?. Zaten Ekli Bende. Size Bir Kaç Build Örneğim. 1 -] Yapımı 5 gün Aldı Hatta LegendCraftTR Adli Serverin Creative Yerinde Yapmıştım Uzun Zaman Önce Buyrun Resmi -]
NOT : Dİscord Adresim : ItsLove00 Ama Pek Discord Kullanmam Telefon Numaramı Oyundan Verebilirim. Oyundaki Nickim : ItsLove İyi Oyunlar Dileriz. İyi günler. -TURKBUILDTEAM- / Bu Arada Admin Alımı Varsa Adminde Olabilirim Adminliğim Güzeldir / Hatta Direk Resmimleri Vereyim Bakın Bu 1. Yani Yapımı 5 Gün Olan LegendCraftTR Adlı Sunucudaki Creative Buildim
Şimdi İse Kendi Serverimdeki Warp Market
ASLINDA DAHA COK BUİLDİM VAR HATTA BUNLARDAN KAT KAT DAHA İYİ AMA SS ALMAMIŞIM