Ücreti Ödenen Builder Hizmetinin Teslim Edilmemesi

emirhangulsen

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
7
Minecraft
zEmirhan

Discord:

dopaminreseptoru0

Şikayeti Olan Kişi
dopaminreseptoru0 - escraft
Şikayetçi Olunan Kişi/Takım/Şirket
_reamonn - koray cevdet acar
Konu
Ücreti Ödenen Builder Hizmetinin Teslim Edilmemesi
Merhaba,

Forum üzerinden bize ulaşan discord kullanıcı adı _reamonn, gerçek adı Koray olan kişiyle minecraft sunucumuz için build hizmeti konusunda anlaştık.

Kendisiyle yapılacak için 2500 TL karşılığında anlaşma sağladık ve talep ettiği ödemeyi gerçekleştirdik.

Ödeme sonrasında kendisinden anlaştığımız işi tamamlayıp teslim etmesini bekledik. Ancak anlaşmada belirtilen işi tamamlamadı ve tarafımıza teslim etmedi.

Kendisiyle iletişime geçerek işi tamamlamasını veya konuyla ilgili çözüm sunmasını istedik. Buna rağmen mesajlara cevap vermedi.

Özetle, ücretini ödediğimiz hizmet tarafımıza teslim edilmedi ve şu ana kadar mağduriyetimiz giderilmedi.

Konuyla ilgili ödeme dekontu, anlaşma mesajları ve sonrasında yapılan görüşmelerin ekran görüntülerini konuya ekliyorum.

Öncelikli talebimiz, anlaşılan hizmetin eksiksiz şekilde teslim edilmesi veya ödenen ücretin iade edilmesidir. Bunların gerçekleşmemesi durumunda forumdan hesabının kapatılması uygun olacaktır. Forum yönetiminin konuyu incelemesini rica ediyorum.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2026-08-27 173639.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-27 173639.webp
    109,5 KB · Görüntüleme: 46
  • Ekran görüntüsü 2026-08-27 173823.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-27 173823.webp
    97,8 KB · Görüntüleme: 46
  • Ekran görüntüsü 2026-08-27 173956.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-27 173956.webp
    85,7 KB · Görüntüleme: 44
  • receipt (4).pdf
    receipt (4).pdf
    96 KB · Görüntüleme: 15
  • receipt (5).pdf
    receipt (5).pdf
    95,9 KB · Görüntüleme: 5
E bu çocuğun daha geçen kara listesi açıldı, hazır mapi ben yaptım diye @tzkal 'a satmıştı.

Az forumdan araştırsaydınız keşke.

bkz

E bu çocuğun daha geçen kara listesi açıldı, hazır mapi ben yaptım diye @tzkal 'a satmıştı.

Az forumdan araştırsaydınız keşke.

bkz
Kara listesi açıldıysa sıkıntı var demektir kara listeye girsin diye bu ilanı açıyorum zaten

Kara listesi açıldıysa sıkıntı var demektir kara listeye girsin diye bu ilanı açıyorum zaten
Tabii ki açacaksınız da forumda hesabı olmadığı için işlem yapılamamıştı yine yapılmayacaktır. DM'den yazanlarle hemen iş yapmamalısınız porfolyo ve referans isteyin mutlaka. Nicklerini forumda aratın falan en azından.

Bu arada uzman falan değilim ama hakkınız olduğunu düşünüyorum, burayı geçin gerekli yasal mercilere başvurun. Bu çocuk gibileri başına bir şey gelmeyince devam ediyor yapmaya.

Şu anda bu konuyu görüntüleyenler 1

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl