Bulundu Ücret karşılığında Skyblock 1.19.3 /görev scripti istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Exvilness35

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Waesnon

Discord:

Waesnon#1881

Başlıkta da belirttiğim üzere yeni açılan sunucum için /görev scripti arıyorum arkadaşlar. Mümkünse GUI şeklide olsun.

İstediğim script şu şekilde olacak;
Örneğin kırıktaş görevi 5-6 düzeyde olabilir. Yani;
Kırıktaş#1 - 100 kırıktaş topla
Kırıktaş#2 - 200 kırıktaş topla gibi gibi ilerleyebilir ve görev tamamlandığında bir kaç ödül verilebilir. Bunu jeneratörün oluşturduğu tüm madenlerde istiyorum. Bunun dışında mob görevleri balık tutma görevi gibi diğer görevler ile çeşitlendirilebilir.
İstediğim oyuncuların sunucuda vakit geçirmesi ve harcadıkları vaktin karşılığında makul bir ödül almalarıdır. Yukarıdaki örnekler sadece konuyu anlayabilmeniz adına olup adetler daha da yüksek olabilir.
Dediğim gibi ücret karşılığında güzel bir script yazabilecek arkadaşları bekliyorum. Teşekkürler.

Başlıkta da belirttiğim üzere yeni açılan sunucum için /görev scripti arıyorum arkadaşlar. Mümkünse GUI şeklide olsun.

Kırıktaş#2 - 200 kırıktaş topla gibi gibi ilerleyebilir ve görev tamamlandığında bir kaç ödül verilebilir. Bunu jeneratörün oluşturduğu tüm madenlerde istiyorum. Bunun dışında mob görevleri balık tutma görevi gibi diğer görevler ile çeşitlendirilebilir.
İstediğim oyuncuların sunucuda vakit geçirmesi ve harcadıkları vaktin karşılığında makul bir ödül almalarıdır. Yukarıdaki örnekler sadece konuyu anlayabilmeniz adına olup adetler daha da yüksek olabilir.
Dediğim gibi ücret karşılığında güzel bir script yazabilecek arkadaşları bekliyorum. Teşekkürler.
Bütçeniz ne kadar?

Merhaba yardımcı olmak isterim discord furkqn

Yardımcı olabilirim Discord kullanıcı adım - 0xffruktoz

Skript değil de eklenti halinde tercih ederseniz bana ulaşabilirsiniz.
Discord: ancienty

Tamamiyle sizin göstereceğiniz emeğe bağlı.
İsterseniz discorddan iletişime geçelim skript yerine eklenti şeklinde yapalım hem daha optimizasyonlu olacaktır hemde ilerde kendiniz düzenleyebilirsiniz.

Elimde hazır düzenlemeye yatkın bir dosya vs var dilersen iletişime geçebilirsin,görevler skript ile yapmak pek sağlıklı olmayacaktır.

discord, volthere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl