Skript Paylaşımı Uçan Tavuklar Eventi!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wanleast
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.192
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wanleast

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5
ProyNd.png

Konu tasarımı güzel.Birkaç yazım hatası var fakat beğendim.Skript ise basit bir skript olmuş ama 5TL gayet iyi bir fiyat.

Bana kalırsa basit skript ama 5 tl güzel fiyat.

Bir kere değil bir çok kez doğsa fena olmazdı ayrıca event olduğu zaman otomatik çekse herkesi. Ayrıca ok ve yayı da otomatik olarak verse daha mantıklı olurmuş. Yine de iş görür.

Bir kere değil bir çok kez doğsa fena olmazdı ayrıca event olduğu zaman otomatik çekse herkesi. Ayrıca ok ve yayı da otomatik olarak verse daha mantıklı olurmuş. Yine de iş görür.
Dostum Zaten 1 Kereden Fazla Doğuyor, Ayrı Yerlerde Teker Teker Doğuyor, Alacak Kişi İsterse Çifter Çifter Veya 3 er 3 er Ayarlayadabilir.

Bunu teker teker ayarlamak yerine Skript içerisinden ayarlayabilmek daha mantıklı olur tabii ki sizin Skriptiniz. Siz bilirsiniz.

nice skript ancak kolay sanki :D
ve uçan tavuklar wow çok güzel bir isim hocam. ( gayet başarılı bir skript olduğunu düşünüyorum )

Merhabalar değerli Mc-Tr forum üyesi.Açmış olduğunuz güncel konu satış kurallarına uymamakla beraber satış izniniz bulunmamaktadır.Satış iznini alabilmek için onaylı satıcı rankınızın bulunması gerekmektedir.Onaylı satıcı rankı için Mc-Tr Onaylı Satıcı Güncellemesi adlı konuyu okumanız gerekmektedir.Konunuzu şuanlık arşive taşıyorum forumda satış izni aldığınız taktirde konunuz tekrardan buraya alınabilir iyi forumlar diliyorum.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl