shad
the temple of the king
- Elmaslar
- 1.442
- Minecraft
- emrearik
Merhabalar!
Bugün bazı arkadaşlarımıza yarayacak bir skript paylaşacağım. Bu skript de kısa süre uçabilirsiniz. Haydi hemen geçelim!
Skript Hakkında
Bu skript EndermanSteve yani ben yaptım. Skriptteki "[tab]" ne işe yarıyor diyorsanız onları silip kaç adet [tab] varsa ona göre o satırda TAB tuşuna basacaksınız. Uçmak sadece 10 saniye sürmektedir. Sonra tekrar uçabilmek için 300 saniye yani 5 dakika beklenmesi gerekir. Tabii süreleri kendiniz de değiştirebilirsiniz.
Komutlar
/uc - Sizin uçmanızı sağlar.
Skript
Kendim [tab]'ları yapardım fakat sorun çıkarsa diye yapmadım. İyi forumlar!
Bugün bazı arkadaşlarımıza yarayacak bir skript paylaşacağım. Bu skript de kısa süre uçabilirsiniz. Haydi hemen geçelim!
Skript Hakkında
Bu skript EndermanSteve yani ben yaptım. Skriptteki "[tab]" ne işe yarıyor diyorsanız onları silip kaç adet [tab] varsa ona göre o satırda TAB tuşuna basacaksınız. Uçmak sadece 10 saniye sürmektedir. Sonra tekrar uçabilmek için 300 saniye yani 5 dakika beklenmesi gerekir. Tabii süreleri kendiniz de değiştirebilirsiniz.
Komutlar
/uc - Sizin uçmanızı sağlar.
Skript
PHP:
command /uc:
[tab]trigger:
[tab][tab]if {%player%.kisasureuc} is not set:
[tab][tab][tab]execute console command "fly %player%"
[tab][tab][tab]add 5 to player health
[tab][tab][tab]send "10 saniye sonra ucma modunuz kapatilacaktir." to player
[tab][tab][tab]set {%player%.kisasureuc}} to "sureyiacbakayim"
[tab][tab][tab]wait 10 seconds
[tab][tab][tab]execute console command "fly %player%"
[tab][tab][tab]send "&6&lBILGI: &rUcma modunuzun suresi bitti ancak 5 dakika sonra tekrar kullanabilirsiniz." to player
[tab][tab][tab]wait 300 seconds
[tab][tab][tab]delete {%player%.kisasureuc}}
[tab][tab][tab]send "&6&l[BILGI] &rTekrar ucabilirsiniz." to player
[tab][tab]else:
[tab][tab][tab]send "&4&l[HATA] &rBu komutu kullanabilmek icin &4&l5 dakika &rbeklemelisiniz." to player
Kendim [tab]'ları yapardım fakat sorun çıkarsa diye yapmadım. İyi forumlar!