Ubuntu sunucu için Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HokmdaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HokmdaR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
HokmdaR

Discord:

hokmdar44-75068

Ubuntu tabanlı bir sunucu kullanıyorum.ssh ile çalışmak bazen zor olabiliyor.Daha kolay kullanım için ne önerirsiniz?
NOT:kurulumu kolay ve ücretsiz olursa daha iyi olur.

Merhaba, linuxda aynı windows da olduğu gibi bir istemci terminal taraflı bir dosya açmanız gerekiyor linuxda ise ssh olarak açmanız gerekiyor server tarafından GUI olmadığı için mecbur terminal ile açmanız gerek zaten sunucu bunun üzerine kurulu eğer daha kolay bir yöntem istiorsanız makinanıza

pterodactly kurmanızı öneririm temel düzeyde ve başlangıç düzeyinde olan herkes kurabilir zaten kurulum tamamen docs kısmında yazıyor
ve internete birçok video var.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Merhaba, linuxda aynı windows da olduğu gibi bir istemci terminal taraflı bir dosya açmanız gerekiyor linuxda ise ssh olarak açmanız gerekiyor server tarafından GUI olmadığı için mecbur terminal ile açmanız gerek zaten sunucu bunun üzerine kurulu eğer daha kolay bir yöntem istiorsanız makinanıza

pterodactly kurmanızı öneririm temel düzeyde ve başlangıç düzeyinde olan herkes kurabilir zaten kurulum tamamen docs kısmında yazıyor
ve internete birçok video var.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Öncelikle mesajınız için teşekkürler.peki bu pterodactyl aylık trafiğe etki ediyor mu?Aldığım sitede trafik sınırsız değil diye soruyorum.

Termius kullan yeniysen

Termius la bağlı kapsamlı içerik bulamadım.hem de sanırım çoklu sunucusu olanların işini rahatlatıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl