U&V©

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan udrv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 705
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

udrv

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Yasaklandı
Elmaslar
56
Minecraft
udrv

Discord:

udrv

U&V nedir?

— Türkiye'nin en büyük Minecraft satış topluluklarından biri olmak ve en tercih edilen sunucu tanıtım platformu olmak için yola koyulmuş bir platformdur.

・2022 yılında kurulmuş olan faaliyet göstermeyen Türkiye’nin en yenilikçi ve en etkileşimli platformudur. Aktif güncellemelerle ve yenilikçi fikir deneyimi ile birlikte her geçen gün fikir ağını genişletmektedir.

1-depositphotos-bgremover.png

b44 edition projesi; olarak performans odaklı eklenti paketleri, konfigürasyon düzenlemesi ve istediğiniz b44(güçlü fikirler üretir ve en iyiyi ortaya çıkarmamıza olanak tanır.)

Kategori: Survival Titanyum 1.4
Zindanlar, çorak topraklar ve daha birçok yeni içerik (Survival Titanyum 1.4) başlangıcı ile hepsi ve daha fazlası sizlerle buluşuyor. (Survival, klasik hayatta kalma oyun modudur.)

X — Kısacası tüm bu ayrıntıları hayata geçirmenin bir yolu var: O da U&V ile çalışmak…. Ve Daha fazlası yakında! Sevgiyle Kalın..

Umarım Kazasız Belasız İlerlersiniz Başarılar <3

2022 yılında kurulmuş olan faaliyet göstermeyen Türkiye’nin en yenilikçi ve en etkileşimli platformudur. Aktif güncellemelerle ve yenilikçi fikir deneyimi ile birlikte her geçen gün fikir ağını genişletmektedir.
Türkiye'nin en yenilikçi ve en etkileşimli platformu olduğunuzu kanıtlar nitelikte bir belgeniz veya kaynağınız bulunuyor mu ? Bilmediğimden soruyorum, iyi forumlar.

İlk defa bu platformu duyuyorum "en yenilikçi ve en etkileşimli platform" iddianıza dair hiç etkileşim gördüğümü hatırlamıyorum :/

Türkiye'nin en yenilikçi ve en etkileşimli platformu olduğunuzu kanıtlar nitelikte bir belgeniz veya kaynağınız bulunuyor mu ? Bilmediğimden soruyorum, iyi forumlar.

Şöyle cevap vereyim; 2022 yılında plan projesi oluşturulmuş fakat bazı problemler vesilesiyle tam olarak açılamamıştı fark etmişseniz
(— Türkiye'nin en büyük Minecraft satış topluluklarından biri olmak ve en tercih edilen sunucu tanıtım platformu olmak için yola koyulmuş bir platformdur.)

mesajı içerisinde; yola koyulmuş bitirmişim, hedeflerimiz bu yönde olduğundan böyle iddialı bir mesaj cümlesi yazmışım. Allah nasip ederse 2024 yılı bizim yılımız. Teşekkür ederim yorumunuz için hayırlı seneler dilerim.

İlk defa bu platformu duyuyorum "en yenilikçi ve en etkileşimli platform" iddianıza dair hiç etkileşim gördüğümü hatırlamıyorum :/
Daha bir etkileşim bulunmamaktadır. Faaliyet göstermeye başladığı günden itibaren tekrardan konuya değinmenizi öneririm.

Yorumunuz için teşekkür ederim. Hayırlı seneler.

Şöyle cevap vereyim; 2022 yılında plan projesi oluşturulmuş fakat bazı problemler vesilesiyle tam olarak açılamamıştı fark etmişseniz
(— Türkiye'nin en büyük Minecraft satış topluluklarından biri olmak ve en tercih edilen sunucu tanıtım platformu olmak için yola koyulmuş bir platformdur.)

mesajı içerisinde; yola koyulmuş bitirmişim, hedeflerimiz bu yönde olduğundan böyle iddialı bir mesaj cümlesi yazmışım. Allah nasip ederse 2024 yılı bizim yılımız. Teşekkür ederim yorumunuz için hayırlı seneler dilerim.
Hedeflerinizi söyleme tarzınızı değiştirmenizi öneriyorum. Projenizde başarılar, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl