xYaqiz
Play.HypeNW.Com
- Elmaslar
- 296
- Minecraft
- Yaqiz
Minezoid#4994
Altyapıdan kastın neydi anlayamadım fakat yorumun için teşekkür ederim , beğenmene sevindim :)Vay fena değil altyapı hazır mı?
dravenhazretleri
X for xCruwzy#7568
Güzel, eleştirel ve bilgi verici yorumunuz için teşekkür ederim.Altyapı hazır mı derken free beat mi kullandın anlamında söylemiş. Mikrofon olayına bir el atmanı tavsiye ederim daha smooth bir vocal parçalarda her zaman aranan şeylerden bir tanesidir.
Flow üzerine biraz yoğunlaşabilirsin, tabii ki bu işler öyle bir iki parçada yapılacak şeyler değil. Zamanla ve tecrübeyle daha iyi işlere imza atabilirsin.
Nakaratlar parçaların en can alıcı noktalarıdır. Genel anlamda parçada anlatılmak istenen şeyin özeti gibi düşün, vurgulamak istediğin kelimeleri özenle seçerek onlar üzerine yoğunlaşıp çok daha güzel bir okumayla normal verseler de ki okuma şeklinden farklı bir stil ortaya koyabilirsin.
++ Mağaradan gelen edit; Auto-tune olayına çok fazla bulaşmamanı dilerim en azından başlardayken. Çünkü okuma şeklinden tut flowuna kadar her şeyini etkilediği için hazıra alışıp yerinde sayman mümkün. Bir kaç esinti duydum parçanda, ses tonun okumaya çok yatkın. Bence çok daha iyi okumalar yapabilirsin auto-tune olayına bulaşmadan :)
Güzel yorumunuz için teşekkürler :)Biz bunu bile yapamıyoruz :D başarılı. Başarılar.
Minezoid#4994
Altyapıdan kastın neydi anlayamadım fakat yorumun için teşekkür ederim , beğenmene sevindim :)
Altyapı hazır mı derken free beat mi kullandın anlamında söylemiş. Mikrofon olayına bir el atmanı tavsiye ederim daha smooth bir vocal parçalarda her zaman aranan şeylerden bir tanesidir.
Flow üzerine biraz yoğunlaşabilirsin, tabii ki bu işler öyle bir iki parçada yapılacak şeyler değil. Zamanla ve tecrübeyle daha iyi işlere imza atabilirsin.
Nakaratlar parçaların en can alıcı noktalarıdır. Genel anlamda parçada anlatılmak istenen şeyin özeti gibi düşün, vurgulamak istediğin kelimeleri özenle seçerek onlar üzerine yoğunlaşıp çok daha güzel bir okumayla normal verseler de ki okuma şeklinden farklı bir stil ortaya koyabilirsin.
++ Mağaradan gelen edit; Auto-tune olayına çok fazla bulaşmamanı dilerim en azından başlardayken. Çünkü okuma şeklinden tut flowuna kadar her şeyini etkilediği için hazıra alışıp yerinde sayman mümkün. Bir kaç esinti duydum parçanda, ses tonun okumaya çok yatkın. Bence çok daha iyi okumalar yapabilirsin auto-tune olayına bulaşmadan :)
Altyapıdan kastın neydi anlayamadım fakat yorumun için teşekkür ederim , beğenmene sevindim :)
Yorumlarınızı ve desteklerinizi bekliyorum.
Evet Beat'dan bahsediyorum
Çok iyi be :D
Evet zaten videonun açıklama kısmında da yazıyor beat ücretsiz, kullanıma açık. Yorumlarınızdan ötürü teşekkür ederim <3
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!