Tanıtım tuzluJoin&Leave - Özelleştirilebilen giriş ve çıkış mesajlarıyla sunucu deneyiminizi artırın!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tuzlusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 298
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuzlusu

magnesify ile havalı hissediyor!
Elmaslar
11
Minecraft
tuzlusu

Discord:

mataramdatuzlusu

Minecraft Sürümleri
1.17 ve üzeri.
wallpaper-do-more-js(1).png
Bir süredir forumda geziyorum ve kullanıcılardan birkaçının giriş-çıkış eklentisi aradığını gördüm, bende bir şeyler denedim. Eklenti, her oyuncunun grubuna göre özelleştirilebilen giriş ve çıkış mesajları göndermeye ve gruba özel efektler eklemenize olanak sağlıyor. Böylece oyuncularınıza benzersiz karşılamalar oluşturabiliyorsunuz.

Eklenti henüz 0.1.2 sürümünde bu yüzden yer yer eksiklikleri bulunabilir, geri dönüşleriniz ile eklentinin eksiklerini tamamlayabilirim. Mesajlar şu anda üç farklı şekilde oyuncular ile paylaşılabiliyor. Bunlar: bossbar, actionbar ve sohbet. Üç alanda da hex kodları çalışıyor. Bunun dışında dilerseniz oyunculara oyuna girdikleri zaman iksir efekti verebiliyorsunuz. Ayrıca eklenti LuckPerms ile eş zamanlı çalışıyor. LuckPerms dışında bir rol yönetim eklentisi kullanıyorsanız tahminen tuzluJoin&Leave işinize yaramayacaktır.

Bunlar dışında şu an için pek bir şey yok. Eğer eklentiyi kullanmak isterseniz
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ayrıca bir tasarımcı ile tanışmam gerek, pek fazla becerikli değilim bu ve diğer eklentilerim için tanıtım afişlerine ihtiyacım var. Bu işin ehli insanlar Discord adreslerini yoruma bırakırlar ise iletişime geçmek isterim.

Config.yml
YAML:
ranks:
  premium:
      type: "action_bar"  # options: action_bar, boss_bar, chat_message
      join_message: "&#80ed99&l+&r <rank> &#fefae0<player_name> &#adb5bdhas joined the server!"
      leave_message: "&#e5383b&l-&r <rank> &#fefae0<player_name> &#adb5bdhas left the server!"
    boss_bar:
      color: "GREEN"
      style: "SOLID"
      boss_bar_duration: 5 # seconds
    effects:
      SPEED: 200
      JUMP: 200
      HEALTH_BOOST: 400
      REGENERATION: 300
    sound: "ENTITY_PLAYER_LEVELUP"
    fireworks: true
    particles:
      type: "HEART"
      count: 20

Eklenti İçerisinden Görüntüler
Image
Image
Image

Son düzenleme:
Harika bir eklenti olmuş. Teşekkürler!

Çok Başarılı bir Eklenti. Elinize sağlık.

Son düzenleme:
Eklenti başarılı, ellerinize sağlık bir çok kişinin işine yarayacağı kesin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl