Tutarmı?

Bilal Bera

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
150
Minecraft
bilalbera

Discord:

bilalbera2424

Merhaba forum sakinleri ve iyi geceler bugün sizin fikrinizi almak istiyorum. Bir youtube kanalı açtım ve orada minecraft içinden replay mod kullanarak hikaye canlandırma yapacağım sizce tutarmı yoksa tutmazmı nedenlerini söylerseniz sevinirim. (öneriniz varsa önerilerinizide söyleyebilirseniz mutlu olutum)

Yani kedi adam deneyip görmek lazım tabii bi anda tutacak diye bir şey yok görüp deneyimlemek kendini geliştirmek deneme yanılma yaparak gözlemlemen gerekli kimseden yardım alamıyorsan bile AI üzerinden hep destek alabilirsin az da olsa yardımları olur

Youtubede tutmaz başlığı tutarmı diye görünce yanlış anladım.

Merhaba forum sakinleri ve iyi geceler bugün sizin fikrinizi almak istiyorum. Bir youtube kanalı açtım ve orada minecraft içinden replay mod kullanarak hikaye canlandırma yapacağım sizce tutarmı yoksa tutmazmı nedenlerini söylerseniz sevinirim. (öneriniz varsa önerilerinizide söyleyebilirseniz mutlu olutum)
Kısa vade de tutmaz diye düşünüyorum, Youtube Türkiye tarafında senaryolu içerik üreten küçük çapta gruplar var ve işlerini kendi çaplarında iyi yapıyorlar fakat pek kendi kitleleri dışına çıkamamışlar gibi gözüküyor. Velhasıl kelam kısa vadede belli bir kitleye sıfırdan ulaşabileceğini sanmıyorum.

Tutacağının garantisi yok birazda şans işi bu aslında bence uğraşmaya pek değmez hele bu konsept baska konsteptler icin belki denenebilir

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl