Tusserte - Chablis - Sunucu Konu Tasarımı - Hem de şok fiyata!

Tusserte

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Merhaba! İşte başka bir konu tasarımı daha, yine bir süreliğine geçerli olan indirimiyle sizlerle buluşuyor. Renkler isteğinize göre düzenlenebilir olup, "Teknik Bilgiler" bölümü isteğe bağlı olarak tasarıma dahil edilebilir. Alt bölümde ise tasarımın bazı renklerle revize edilmiş hali bulunuyor, görünüş açısından fikir edinmeniz için. 20₺ fiyatıyla satışa sunulacak, ilgilenirseniz iletişim için Discord adresim: Tusserte#6257.
VJ0X1Q.png

VJ0l3n.png

Moderatör tarafından düzenlendi:
Gayet güzel ve uygun bütçeli bol satışlar...

Değişik bir tasarım ama kendine has bir havası olmuş. Diğerlerinden farklı.
Eline sağlık.

Konu tasarımını çok sevdim ama sondaki "Biraz da görüntülere bakalım" ve "ÖRNEK VERECEK OLURSAK" kısımlarında daha az renk kullanılırsa daha güzel olur bence. Fiyatı gayet uygun. İyi satışlar.

(örnek verecek olursak kısmı örnekmiş ( :D ), yorumu geri oluyorum konu tasarımı çok güzel

Son düzenleme:
Merhaba, tasarım başarılı fakat bazı yerleri değiştirilebilir kırmızı fontun üstünde çok durmuşsunuz.

örneğin şunun gibi;
Adsız.png

Tarzın farklı, başarılar dilerim. Tasarım güzel ama çok göz yoruyor.

Çok iyi, efsane bir tasarım. Başarılar.

Bence güzel bir tasarım olmuş. Fiyatıda uygun. Bol satışlarrr <3

Gayet güzel ve uygun bütçeli bol satışlar...
Değişik bir tasarım ama kendine has bir havası olmuş. Diğerlerinden farklı.
Eline sağlık.
Konu tasarımını çok sevdim ama sondaki "Biraz da görüntülere bakalım" ve "ÖRNEK VERECEK OLURSAK" kısımlarında daha az renk kullanılırsa daha güzel olur bence. Fiyatı gayet uygun. İyi satışlar.
Tarzın farklı, başarılar dilerim. Tasarım güzel ama çok göz yoruyor.
Çok iyi, efsane bir tasarım. Başarılar.
Bence güzel bir tasarım olmuş. Fiyatıda uygun. Bol satışlarrr <3

Bu güzel yorumlara yanıt vermemek ayıp olurdu, benim için en az yorumlarınız kadar özel insanlarsınız, Teşekkürler.

Ellerine sağlık güzel olmuş.Diğerlerinden farklı yapmışsın.

Kendine özgün yapmışsın hiç bir yerde böyle konu tasarımı görmedim güzel ama çok göz yoruyor ama iyi başarılar

Yaratıcılık ortaya çıkarmak, güzel yapmaktan daha önemlidir. Sizde göz yoran ancak daha önce görmediğim türden bir tasarım yapmayı başarmışsınız. İyi satışlar, Başarılarr!

gayet renkli ve tatlı bir tasarım başarılar.

Fiyatına göre oldukça makul ve hoş bir konu tasarımı olmuş ki bu fiyat az bile kalır desem mi bilemedim ? ?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl